Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez lehet a fogzásnak a kezdete...

Ez lehet a fogzásnak a kezdete? Meddig lesz ilyen nyűgi?

Figyelt kérdés
Majdnem 5 hónapos,lázas,vagy hőemelkedése van,nyűgös,sir,nyugtalan,egész nap ringatni,fogni kell,nehezen és nyugtalanul alszik,nyálzik is,és az inye is duzzadt......Ha nem akkor miért lehet?Vigyem orvoshoz?
2008. dec. 28. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
hát ha duzzadt az inye akkor a foga lesz.
2008. dec. 28. 12:43
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem is a foga, ennyi idosen már nyugodtan lehet. Az én fiam is majdnem 5 hos volt, addig nyugodt, aztán nem tudtam ot magára hagyni, szinte egy percre sem. kb. másfél honap mulva lett 2 fogacskánk. Ha nagyon szenved, és nem segít a hutorágoka , jok lehetnek a fogzást konnyíto homeopatikumok (a Viburcol kúptol kicsit nyugodtabb volt éjjel) vagy lázcsillapítok (Nurofen, Panadol baby - ha láza is van, és a fájdalmát is csokkenti).
2008. dec. 29. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!