Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szükség van hintőporra?

Szükség van hintőporra?

Figyelt kérdés

Szerintetek szükség van hintőporra? Ha igen,milyen esetekben? Ha nem, miért nem ajánlod?

Anyukám és anyósom annak idején még használt, én azt olvasom sokan nem ajánlják.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, köszönöm.

2023. márc. 6. 14:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Én sem használtam soha. 2. babánál ki sem váltottam már. Elsőnél igen, de bontatlan maradt. Hajlatoknál ha pirosodott, gyerekorvos azt mondta olajozzam fürdetés előtt, hintőport ő sem említette.
2023. márc. 6. 20:30
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Egyik gyereknél sem használtam.
2023. márc. 6. 21:31
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Én magamra hintem, mert szeretem az illatát :D Napközben amikor csak itthon babázom és nem kell sehová mennünk, hogy leizzadjak, akkor deo helyett hintőport teszek a hónaljamba, de szeretem a lábfejembe is belemasszirózni, vagy amíg nem kellett szoptatnom, a melleim alá is kellemes volt, nyáron nem izzadtak be.
2023. márc. 6. 22:35
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy valaki nem használta mert nem volt rá szükség, az minek ír olyan marhaságot, hogy nem kell? Valakinek kell, valakinek meg nem.
2023. márc. 7. 09:13
 15/16 anonim ***** válasza:
40%

#6-os ezt nem saját kútfőből vettem. Mikor az öcsém született a hintőport még kimondottan ajánlották és használták. Mikor az én gyerekem született már abszolút nem is javasolták. Furcsálltam. Rákérdeztem. Ezt mondták. Ennyi.

Az anyaméhre is sokáig azt hitték, hogy hermetikusan zár. Nem egy német baba született csonka végtagokkal mire rájöttek: ez tévedés.

2023. márc. 13. 06:25
 16/16 anonim ***** válasza:
31%
Mennyi buta ember van. Amióta gyerekem van, rájöttem hogy az anyukák között vannak a legnagyobb ostobák
2023. márc. 15. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!