Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit szokott aludni napközb...

Mennyit szokott aludni napközben egy 3hónapos baba?

Figyelt kérdés
Kinek hogy zajlik egy napja (éjjele is) a 3hónapos babájával?
2008. dec. 28. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én a szerencsés anyukák közé sorolhatom magam. A kisfiam 3 hónaposan is átaludta az éjszakát max 1x kelt fel enni. Nappal pedig ha jól emlékszem 2 evés között mindig aludt. Volt hogy átaludta az evést is. De egyet tudj soha ne ébreszd fel ha alszik. "Egy alvás felér egy evéssel!" Anyukámnak mondta annak idején a gyerekorvosa.

6 hónapos kisfiú anyukája

2008. dec. 28. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor fekszik ha alszik, két evés között szokott fél órát- órát, de ha nem akkor végig bőgi és nagyon nyűgös, éjszaka ugyanígy :(, már eléggé fáradtak vagyunk, ha leteszem ordít, csak ölben mosolyog és csak akkor ha sokan vagyunk körülötte! Egyedül kb 2-3 percet van el, ő 3,5 hónapos
2008. dec. 28. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én 3 hós kisfiam nagyon jó baba. Este 19-20 között alszik el, igaz még felébred éjjel 1x, de reggel 6-7 ig alszik. De. még alszik 1,5 órát és du. újra alszik 2-3 órát.Napközben is jól elvan, sokat mosolyog, nagyon érdeklik a játékok és le is kötik, most már néha meg is fogja őket.
2008. dec. 28. 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Az én kicsim este 7kor fürcsizik utána 12órát alszik úgy hogy 1x ébred fel enni. Napközben eléggé összevissza eszik és alszik. Mit tegyek hogy valamennyire rendszeres legyen a nappal is? Vagy hadjam ahogy kedve van? Nagyon jól elvan napközben sokat játszunk, akár egész nap is fent van, de gondolom ez még nem túl jó neki.
2008. dec. 28. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!