Szivesen elmennél wellness hétvégére babád és párod nélkül barátnőtökkel?
Mennyire bírom ezt, ezek szerint nekem nem kellett volna szülnöm, mert 2 év után egyszer elmennék kikapcsolódni?
Én bizonyára rosszul vagyok összerakva, de az én életem nem ért véget amikor megszületett a fiam, nem haltam meg és születtem meg CSAK anyukaként. ÍGy én szívesen elmennék, és megyek is, mihelyt lehetőség lesz rá.
És nagyon irigykedem azokra a nőkre, akiknek annyira tökéletes a kapcsolatuk, hogy soha nem érzik szükségét egy kis baráti kikapcsolódásnak apa nélkül. Én nem vagyok álszent, bevallom, hogy hiába imádom mindkettőt, időnként a tököm tele van velük, mind a naggyal, mind a kicsivel. Tök jó annak, aki nem így van vele, de én így sem érzem magam kevesebbnek náluk.
És szerintem nagyon jó anyja vagyok a fiamnak akkor is, ha nem úgy gondolkodom, hogy a barátokat kukába dobom csak azért, mert már van férjem meg gyerekem. Ők sem ezt érdemlik, és én is többre tartom magam. Ha megy mindkettő, a család és a barátok is, akkor miért lennék sz@r, ha kétévente igenis baráttal kapcsolódom ki?
A reakció egyáltalán nem a te válaszodra szólt, meg sem említettem, nem is értem, miért gondolod.
Az én reakcióm erre szólt:
"Pihenni, kikapcsolódni a családommal, ha a b.nőim lennének a fontosabbak nem mentem volna férjhez és nem szültem volna gyereket"
Az ilyen jellegű megnyilvánulásoktól döbbenek meg.
A te hozzászólásod teljesen normális, ezért nem is értem, miért érezted szükségét, hogy rám támadj:S
Én őszinte leszek. Voltunk a párommal kettesben a gyerek nélkül wellness hétvégére, nagyon jó volt. Aztán egy hétig a gyerekkel aki 1 éves a Balcsin. Hát az utóbbi nem volt életem legjobb hete. Hulla voltam mire végre hazajöttünk, küszködtünk idegen helyen a gyerekkel, azt hozzá teszem, hogy az idő sz@r volt.
Kikapcsolódni csak gyerek nélkül lehet és aki mást mond, vagy nagyon tökéletes anya vagy hazudik.
A férjemet nagyon szeretem meg minden, de néha jó lenne egy kis kikapcsolódás nélküle a csajokkal.Ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!