Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szivesen elmennél wellness...

Szivesen elmennél wellness hétvégére babád és párod nélkül barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 09:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
egy napra ige,egy hétvégére nem.nem vagyunk folyamatosan együtt,de én nem tudnám magam jól érezni a család nélkül,20 hónapos a fiam,biztos el lenne nélkülem is,de én csak 1 napot bírnék ki.
2010. okt. 6. 11:41
 12/19 anonim ***** válasza:
De jó lenne!!!!
2010. okt. 6. 11:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem. 9 éves házasok vagyunk, de még nem töltöttünk külön egy napot sem a férjemmel, kivéve amikor szültem, azt a 3 éjszakát. Nekem a férjem a legjobb barátom is, nem mennék nélküle kikapcsolódni sem, a gyerek pedig természetes, hogy mindenhova jön velünk.
2010. okt. 6. 11:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Mennyire bírom ezt, ezek szerint nekem nem kellett volna szülnöm, mert 2 év után egyszer elmennék kikapcsolódni?

Én bizonyára rosszul vagyok összerakva, de az én életem nem ért véget amikor megszületett a fiam, nem haltam meg és születtem meg CSAK anyukaként. ÍGy én szívesen elmennék, és megyek is, mihelyt lehetőség lesz rá.

És nagyon irigykedem azokra a nőkre, akiknek annyira tökéletes a kapcsolatuk, hogy soha nem érzik szükségét egy kis baráti kikapcsolódásnak apa nélkül. Én nem vagyok álszent, bevallom, hogy hiába imádom mindkettőt, időnként a tököm tele van velük, mind a naggyal, mind a kicsivel. Tök jó annak, aki nem így van vele, de én így sem érzem magam kevesebbnek náluk.

És szerintem nagyon jó anyja vagyok a fiamnak akkor is, ha nem úgy gondolkodom, hogy a barátokat kukába dobom csak azért, mert már van férjem meg gyerekem. Ők sem ezt érdemlik, és én is többre tartom magam. Ha megy mindkettő, a család és a barátok is, akkor miért lennék sz@r, ha kétévente igenis baráttal kapcsolódom ki?

2010. okt. 6. 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:
11,41-es vagyok.miért lenne szar,én meg nem értem te kirohanásod.Ha mehetnéked van menj.A kérdés az volt elmennél e,én pedig nem,te igen,akkor menj.hogy hogy vagy összerakva az nem ebből látszódik,és annak is lehet szar a házassága aki nem menne el a család nélkül pihenni.és annak is aki menne.ez természet egyéniség kérdése.de ez sem a jó anyaságot,se a jó feleséget nem minősíti.EZ NEM.
2010. okt. 6. 12:19
 16/19 anonim ***** válasza:

A reakció egyáltalán nem a te válaszodra szólt, meg sem említettem, nem is értem, miért gondolod.

Az én reakcióm erre szólt:

"Pihenni, kikapcsolódni a családommal, ha a b.nőim lennének a fontosabbak nem mentem volna férjhez és nem szültem volna gyereket"

Az ilyen jellegű megnyilvánulásoktól döbbenek meg.

A te hozzászólásod teljesen normális, ezért nem is értem, miért érezted szükségét, hogy rám támadj:S

2010. okt. 6. 12:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Csakbarátnőkkel nem, hiányozna a gyerekem és a férjem. Viszont társasággal igen. És szoktunk is menni.
2010. okt. 6. 13:27
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
Az én életem sem ért véget amikor megszületett agyermekem, sőt.Mostmár úgy tervezek, hogy ők ott vannak nekem, én is nekik. És szerintem akkor sem normális, hogy anya jobbra apa meg balra megy szórakozni, bocs pihenni, a gyerek meg ül otthon a kis seggén. Én fognám a családot, és bababarát welnessbe mennék, na akkor ki tudnék kapcsolni. A barátokat meg nem elhajítom, hanem ugyanilyenek ,mint én, mi dumálunk v.kinél, vagy valahol szórakozni mindenki a saját családjával megy.
2010. okt. 6. 15:39
 19/19 anonim ***** válasza:
48%

Én őszinte leszek. Voltunk a párommal kettesben a gyerek nélkül wellness hétvégére, nagyon jó volt. Aztán egy hétig a gyerekkel aki 1 éves a Balcsin. Hát az utóbbi nem volt életem legjobb hete. Hulla voltam mire végre hazajöttünk, küszködtünk idegen helyen a gyerekkel, azt hozzá teszem, hogy az idő sz@r volt.

Kikapcsolódni csak gyerek nélkül lehet és aki mást mond, vagy nagyon tökéletes anya vagy hazudik.

A férjemet nagyon szeretem meg minden, de néha jó lenne egy kis kikapcsolódás nélküle a csajokkal.Ez van

2010. okt. 7. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!