Furcsán néznél egy 16 hónapos babára, aki babakocsiban alszik?
Figyelt kérdés
Rám furcsán néznek,hogy ott alszik és nem nézelődik ülve, látom sokmindenkin. Elég nagy a baba is (85 cm, még épphogy elfér a kocsiban). Viszont így irtó nagyokat alszik kint, és ahogy kiviszem, el is alszik.:) Ez kuriózumnak számít, vagy csak én fogom ki a csodálkozó tekinteteket?2010. okt. 6. 09:29
1/5 anonim válasza:
Hát én biztos nem néznék rád csodálkozva. Ha a babád ott alszik szívesen, akkor csak babakocsizzatok. Ne törődj másokkal.
Nyaralás alatt, városnézős kiránduláson az én 20 hónapos kisfiam is a babkocsiban aludt. Én nem vettem észre, hogy bárki furcsállná ezt. Olyan jót aludt a drágám :-)
2/5 anonim válasza:
környezetemben 2 éves kislány, is ha nem aslzik el magától baba kocsi, 3 tolás rajta, már alszik is :) szóval sztem totál normális!
3/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen természetes, hogy egy gyerek alszik a babakocsiban. A csodálkozó tekintetekkel pedig ne törődj.
4/5 anonim válasza:
Nem néznék furcsán...én mindig mosolygok,ha babát vagy gyermeket látok!Ha neki ott jó,akkor ott jó...egyébként a friss levegőn,ha én is befeküdhetnék egy babakocsiba én is tuti elszunyálnék,hátha még tolnának is! :P :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor csak én fogtam ki a furcsán néző embereket, persze nem mindenki ilyen :) Most, hogy belegondolok, én is mekkorát tudnék aludni egy óriás babakocsiban, amit tologatnak.. Á, inkább nem álmodozom :)
2010. okt. 6. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!