Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cseresznyét mikor és milyen...

Cseresznyét mikor és milyen formába vezettétek be?

Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapos volt, akkor volt szezonja épp. Megpucoltam két szem cseresznyét, kivettem a magot, és leraktam az etetőtálcájára. Felcsippentette, elnyammogta. Utána kapott másnap amennyit szeretett volna.
2023. márc. 1. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Én fagyasztva vettem meggyet (de ha találsz cseresznyét, szerintem az is hasonló), almához kevertem 6 hónaposan (nekünk rajta volt az ajánlott listán), most joghurthoz, túróhoz teszem. Savanykásabb dolgokhoz szerintem jól illik, de akár valami édessel is lehet egyensúlyozni a savanyút, ha úgy jobban szereti, pl. banán.
2023. márc. 1. 21:35
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Már bőven ovis volt amikor először evett
2023. márc. 1. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Cseresznye formájában vezettem be az első nyáron, akkor volt egy éves. Nem igazán érdekelte, egy évvel később már imádta viszont, és a magokat is ügyesen kiköpködte.
2023. márc. 2. 06:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos volt, amikor szezonja lett, feleztem, kivettem a magot, eléraktam. Nem győztem pakolni elé, két pofára tömte magába. Meg a meggyet is. Nagyon szereti azóta is. Amikor nincs friss gyümi, akkor fagyasztottan veszek és joghurttal keverem. Nyáron meg szintén fagyasztott gyümiből fagyit turmixolunk (joghurttal, banánnal, az ikeás kis formába töltve). Kedvenc nyalánksága :)
2023. márc. 2. 07:46
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
3 éves elmúlt de még nem evett. Ezt nem "bevezetni" kell szerintem, hanem eszik miikor lehetősége van rá és megkívánja.
2023. márc. 2. 09:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos nem igazán szereti a gyümölcsöket így nem erőltetem de most nyáron majd megkóstoltatom vele azt ami éppen terem. Hátha frissen jobb lesz a viszony.
2023. márc. 2. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:

"3 éves elmúlt de még nem evett. Ezt nem "bevezetni" kell szerintem, hanem eszik miikor lehetősége van rá és megkívánja."

Mégis, hogyan kívánná, mikor azt sem tudja, milyen az íze, ha sose adsz neki?...

2023. márc. 5. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:

8as, nem tudom, láttál-e már gyereket, általában minden érdekelni szokta őket, főleg, ami kaja :D

4es voltam

2023. márc. 6. 06:41
 10/10 anonim ***** válasza:
9, nem, sosem láttam, a mellettem lévő is csak álcázza magát és igazából valami földönkívüli.👽 De hogy 3 éves egy gyerek és az egyik legjobb gyümölcsöt kapott még, nekem nagyon fura ...
2023. márc. 6. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!