Ilyen idoben ti miben viszitek ki a kicsit?
A fiam aki 11 honapos egyaltalan nem fazos.
10-11 fokban megis mit adjak rá,hogy ne fazzon,de ne is süljön be?ma pl alul volt rajta harisnya,egy vastagabb nadrag,felul body es egy teli kabat,plusz pokroccal betakarva a laba( ül a kocsiban,igy csak alul van betakarva a folso teste nincs)
Mire hazaertunk,leizzadt.
Arra gondoltam,hogy nem-e lenne korai ha hosszuuju bodyra adnek ra egy cipzaros felsot,es egy pufis mellenyt.
Nem akarom,hogy megfazzon de azt sem,hogy a seta utan csurom viz legyen a gyerek háta.
Tudom csaloka meg az idő,es en tanacstalan vagyok.legyszi ne szedjetek szét.
Még hogy északi sark... :)
Csak egy nadrág? De hisz ez az időjárás eleve "1 nadrágos" időjárás.
Vagy te is viselsz még harisnyát?
Ha csak napközben mentek ki, nem reggel a -1/0 fokban, akkor elég egy body, nadrág, átmeneti kabát, vékony sapka, sál.
Pufi mellényt csak azért nem adnék még, mert gyakran szeles még. Jobb még egy átmeneti pufi dzseki, amiben a karja se fázik, ha fúj vagy jó egy softshell overál is önmagában.
En viselek mert en fagyos vagyok 😅reggel is jarunk ki,akkor tudom mit adok ra,de delutan egyszer elborul egyszer sut a nap,egyszer fuj a szel...lanyomert jarunk iskolaba,volt mar ugy,hogy a szokott idoben elindultunk napsutesben,haza meg mar esobe es szelbe jottunk.
Azt gondoltam,hogy a nadrag ala meg kellhet harisnya neki,sot inkabb nem is az also viseletet nem tudtam eldonteni,hanem azt,hogy felulre mit adjak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!