7 hónapos babát hogyan öltöztetnétek nappalra és éjszakára egy 25-26 fokos panellakásban?
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 07:17
11/18 anonim 

válasza:

Úristen, szegény. Egy vékony rövidujjú body és egy muszlin hálózsák volt a gyereken nyáron. Ha ilyen melegben kéne éjszaka szenvednünk, akkor most télen is ezt adnám rá.
12/18 anonim 

válasza:

Rövid body minden egyéb nélkül. Este ugyanez takaróval, amit hagynék lerúgni magáról.
Egyik gyerekem se bírna ilyen hőfokot több rétegben.
Fiam 21-22 fokban egy szál bodyban kúszott a parkettán 6 hónaposan.
13/18 anonim 

válasza:

10. Akkor nálatok is tuti megy a zoknilobbi az öregektől 😅nem értik meg, hogy az nem normális hogy 30 fokban sapkában van a gyerek 🤦♀️
14/18 anonim 

válasza:

13,igen,anyukam ki van akadva hogy nem hasznaltam telen bundazsakot,es hogy nalunk csak 22 fok van napkozben,mert szegeny gyerek biztos fazik 😂
16/18 anonim 

válasza:

Régebben azt javasolták a szakemberek, hogy kisbaba esetében a lakásban ne legyen melegebb 21°C-nál. Nem tudom most mi a javaslat.
17/18 anonim 

válasza:

És mit javasolnak a szakemberek, ha a panelban nem tudom 25 fok alá vinni a hőmérsékletet?
18/18 anonim 

válasza:

16. És mit javasolsz, mit csináljon szerencsétlen a panelben? 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!