Ez normális viselkedés lenne?
Ma a védőnőnél többen vártunk a sorunkra. Egy másfél év körüli kislány odajött, megsimogatta a kislányomat, odaadott neki egy játékot, majd elvette tőle, adott neki egy másikat, elvette tőle, stb. Ez ment egy pár percig, majd a semmiből beidegelte magát, elkezdett a kislányomra kiabálni és csapkodta volna egy játékkal, ha engedem. Az anyukája is közbelépett gyorsan. Egy kis nyugalom után megint kedves lett, majd újrakezdődött a "dühkitörés". Szinte szikrákat szórt a kislány szeme, ijesztő volt. Az én lányom 9 hónapos, végig az ölemben volt, így biztosan nem csinált semmi olyat, amivel ezt kiválthatta volna. (Ha csak nem szólt be neki babanyelven, vagy nonverbálisan. :D)
Az anyukája is döbbenten állt az események előtt, nem győzött bocsánatot kérni, azt mondta nem igazán találkoznak gyerekekkel, nem látta még így viselkedni. Nincs bennem semmi neheztelés, vagy akármi, szerintem jól reagáltuk le mindketten az anyukával a szituációt, de azóta is azon gondolkozom, hogy ez normális-e? Mi történhet ilyenkor?
Mi sok gyerkőccel találkozunk, de még senkivel nem tapasztaltam hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!