Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felköltsem vagy ne? (oltás után)

Felköltsem vagy ne? (oltás után)

Figyelt kérdés
nemrég írtam már,de nem pont ezzel kapcsolatban.2hós a fiam,ma kapta meg az oltást,és negyed 4-től alszik.Nemtudom hogy felköltsem-e,vagy hagyjam?Ha hagyjam akkor meddig?Ilyenkor nem kell 3óránként felkölteni?Mert azt mondta a doki,hogy nappal 3óránál ne hagyjam tovább aludni.Na most ő negyed 4-től alszik,akkor felköltsem vagy ne?mondjuk már az is 4óra majdnem,nem 3..és baj lenne ha ma kimaradna a fürdés?Mert fogalmam nincs így mikor kel vagy hogy,egyedül vagyok vele itthon,nyűgös is...vagy fürdessem?Meg a mellem szétdurran mindjárt,mert ugye 2szopi kimaradt így,mivel 2-3óránként eszik,változó,nemtudom mit csináljak.Lefejjem?Mert ha sokáig hagyom még így,hozzáérni se bírok,nemhogy fejni...
2010. okt. 5. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne keltsd fel.

És nappal sem kell 3 óránként ébreszteni!

Inkább örülj, hogy jó alvó ...

2010. okt. 5. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:

És a világ sem fog megállni, ha ma egyszer az életben nem fürdik.

Én a kisbabáimat 2 naponta fürösztöttem csak.

2010. okt. 5. 19:07
 3/8 A kérdező kommentje:
a max 3óránkénti keltést nappal azért mondta a doki,mert éjjel sose alszik,és ezért mondta azt hogy 3óránként keltesem fel ha aludna,mert azért nemalszik éjjel.Fürdetni akkor nem fürdetem,már csak a mellemmel nemtudom mit csináljak.
2010. okt. 5. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Fejd le csak azt, ami következne.
2010. okt. 5. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg, lázas-e. Ha melegnel látod, mérd meg, és etesd meg. Ha nem meleg, nem lázas, hagyd aludni. MAjd felkel, ha éhes. A melledből fejj egy kicsit, hogy ne fájjon.
2010. okt. 5. 20:00
 6/8 A kérdező kommentje:
nézem mindig,bemegyek hozzá,de nem forró a tarkója,melegnek meleg,de normálisan meleg szerintem,a kezei hidegek meg az arca is picit,de tudom nem azt kell nézni,meg azok neki amúgyis hidegek szoktak lenni.Remélem nem lázas,mert csak akkor lennék biztos benne ha megmérném,de akkor egyből felkelne.Még mindig alszik,már több mint 5óra hosszája,normális ez?És ha éjjel nemfog aludni mert most kialussza magát?
2010. okt. 5. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Apám, én de boldog lettem volna, ha 5 órát aludt volna ...
2010. okt. 6. 08:47
 8/8 A kérdező kommentje:
én is boldog lettem volna,ha nem az injekcióktól,hanem magától alszik ennyit,mert így nemtudtam aludni,vagyis nem mrtem,mert néztem nem e lázas,denem lett az szerencsére.
2010. okt. 6. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!