Februárban születik a babánk. Mekkora overálzsákot (átalakítható zsákból overállá) vegyünk neki? Két variáció van: 56-62 vagy 68-74?
Gondolom a kisebbet kéne, mert a másik nagyon nagy lesz rá. Következő télen viszont a kisebbet már nem fogjuk tudni ráadni, ugye?
2008. dec. 27. 23:19
1/6 anonim válasza:
Szia.Szerintem a kisebbet.Én 62est vettem kezdésre,október végi a kislányom.És hát elveszett benne,igaz 49cm-el született..vettünk egy 56-os overált is,még az is nagyon nagy volt,még most is nagy :)pedig már 59cm-er a kiscsaj:)
Minden jót,9hetes kislány anyukája
2008. dec. 27. 23:26
2/6 anonim válasza:
én is 62eset vettem, 2000 forint volt a bundazsak, és szerintem az egyik leghasznosabb babacucc, foleg, hogy pl amit en vettem kabatta is atalakitható
ja, en is februari vagyok/leszek :D
a következő télre ugyse 68-74es kell ra, hanem jóval nagyobb!
2008. dec. 27. 23:43
3/6 anonim válasza:
Szia,hát ezzel nagyon óvatosan! Az én kislányom 3,5 hónapos,64 cm,gondoltam veszek neki 68-cast,majd belenő.Nahát vissza kellett vinnem,olyan nagy volt,és az 50-56-os!!! lett rá jó! Sztem az 50-56 bőven elég lesz nektek is.
2008. dec. 28. 00:24
4/6 anonim válasza:
esetleg 1 kis segítség:főleg az ujjhosszt nézzétek,ha az jó,akkor ha hosszra nagy a zsák,akkor az nem olyan vészes:Mostani ujjhossz:18 cm,válltól mérve csuklóig,szal olyan 15 cm-es ujjhosszas overzsák nektek bőven elég,erre úgyis pluszba jön a kesztyű,az még vagy 3-4cm.Ezt azért írom le,mert én is rengeteg overált néztem,és némelyiknek akkora volt az ujja,h sztem egy 3 éves gyereknek is nagy lett volna...
2008. dec. 28. 00:31
5/6 anonim válasza:
Ja sz utolsó 2 én voltam,szóval nekünk 3,5 hónaposan 18 cm az ujjhosszúságunk...nem tudome z kiderült e azért inkább leírom,csak h tudjatok mihez viszonyítani.Egyébként ha a kezét ki tudja bújtatni,akkor kényelmes lesz a zsák.:)
2008. dec. 28. 07:50
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor a kisebb mellett döntünk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!