Szerintetek hogy lehet hogy nem veszi észre rögtön az apa hogy a baba megsérült?
1
Az enyém már ült, mászott 6 hónaposan…
Esett nagyobbat is, mint egy pihenőből kifordulás.
Viszont az durva, hogy nem veszi észre.
-nem ellenőrizze mi történt
- elvileg pihenőszékben nem szokás altatni
-nem tűnik fel, hogy mennyi időt csendben van?
11!
"Úgy tudjuk a 20 év körüli apja látta mi történt, ezért ölbe vette a 6 hónapos kislányt, de mivel nem talált rajta sérülést, lefektette és aludni ment. Eközben a kislány meghalt."
mondjuk látatok már videókat,hogy ebben a babák milyen erővel tudják hintáztatni magukat?ha lendületből vágódott ki akkor simán elképzelhető a súlyos sérülés.Lehet addig nem csinálta,most csinálta először,és sajnos tragédia lett.
https://www.youtube.com/watch?v=Nn-HhfhsdMc
Egy ilyen videót találtam(és itt sincs bekötve a baba), és ez nem is egy rugós szék mint a balesetben szereplő.
"Szerintem apuka leejtette magasbol vagy pelenkazobol. 30 cm magasrol kizart hogy belehaljon az esesbe."
De, belehal ha pont úgy esik. Magasból esésnek vannak am kulserelmi jelei, észre vették volna. Plusz tökmindegy apuka szempontjából, hogy azt mondja q pelenkazorol esett le vagy a székből esett ki.
Volt fotó konkrétan erről az esetről, vagyis a székről. Még szőnyeg is volt alatta. Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ennyire szerencsétlenül tudott esni. De persze nyilván bármi megtörténhet, csak ha ez tényleg így történt, hogy ebből az alacsony székből esett a vastagnak tűnő szőnyegre ennyire rosszul, akkor megértem, hogy apuka miért nem pánikolt rögtön. Persze abban hibás, hogy nem csatolta be az övet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!