Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek hogy lehet hogy...

Szerintetek hogy lehet hogy nem veszi észre rögtön az apa hogy a baba megsérült?

Figyelt kérdés
Meghalt egy hat hónapos csecsemő, amikor kizuhant egy pihenőszékből Dombrádon. A kisgyerek fejre esett, súlyos koponyasérülés okozta a halálát. A székbe az apja tette bele, de a biztonsági övet nem csatolta be, ezért eshetett ki a kislány. A férfinak csak órákkal később tűnt fel, hogy nem lélegzik a kisgyerek. Mentőhelikoptert riasztottak, de nem tudták megmenteni a hat hónapos kislány életét. Az apa ellen eljárás indult.
2023. febr. 23. 08:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%

1

Az enyém már ült, mászott 6 hónaposan…

Esett nagyobbat is, mint egy pihenőből kifordulás.

Viszont az durva, hogy nem veszi észre.

-nem ellenőrizze mi történt

- elvileg pihenőszékben nem szokás altatni

-nem tűnik fel, hogy mennyi időt csendben van?

2023. febr. 23. 09:35
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

11!

"Úgy tudjuk a 20 év körüli apja látta mi történt, ezért ölbe vette a 6 hónapos kislányt, de mivel nem talált rajta sérülést, lefektette és aludni ment. Eközben a kislány meghalt."

[link]

2023. febr. 23. 09:37
 13/26 babyboom567 ***** válasza:
100%

mondjuk látatok már videókat,hogy ebben a babák milyen erővel tudják hintáztatni magukat?ha lendületből vágódott ki akkor simán elképzelhető a súlyos sérülés.Lehet addig nem csinálta,most csinálta először,és sajnos tragédia lett.

https://www.youtube.com/watch?v=Nn-HhfhsdMc

Egy ilyen videót találtam(és itt sincs bekötve a baba), és ez nem is egy rugós szék mint a balesetben szereplő.

2023. febr. 23. 09:40
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
Simán, szinte tünetmentes az ilyen alig lehet észrevenni ha baj van. Nekem jarasnál esett akkorát hogy koppant a feje. Cserébe figyeltem produkál-e olyan tünetet ami bajt jelez. Utána néztem hát alig lehet észrevenni ezeket a tüneteket kivéve a hányást és az ájulást. Szóval el tudom képzelni hogy akkor nem vette észre, a babaszékből kiesés nekem sem tűnne durvának.
2023. febr. 23. 09:52
 15/26 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem apuka leejtette magasbol vagy pelenkazobol. 30 cm magasrol kizart hogy belehaljon az esesbe. Szegeny picike. Anyuka is mit erezhet. En lehet nekimennék a ferjemnek ilyen esetben....tudom hogy nem direkt volt, de gondatlansag fejserules utan egyedul hagyni a babat.
2023. febr. 23. 11:30
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Sok baba leesik a kanapéról, ágyról stb. mégsem lesz semmi baja. Szerencsére. De! sajnos sokan elfelejtik, vagy nem is tudják, hogy egy esèsből nagy gond is lehet. Hányszor lehurrogjàk itt is , meg paramaminak titulàljàk a kismamàkat, ha feltesznek egy kérdést , hogy lehet e baja a babànak...Fejnehezek, nincs rendes vàzizomzatuk még...sajnos könnyen meg van a baj
2023. febr. 23. 13:03
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem apuka leejtette magasbol vagy pelenkazobol. 30 cm magasrol kizart hogy belehaljon az esesbe."

De, belehal ha pont úgy esik. Magasból esésnek vannak am kulserelmi jelei, észre vették volna. Plusz tökmindegy apuka szempontjából, hogy azt mondja q pelenkazorol esett le vagy a székből esett ki.

2023. febr. 23. 15:25
 18/26 anonim ***** válasza:
80%

Volt fotó konkrétan erről az esetről, vagyis a székről. Még szőnyeg is volt alatta. Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ennyire szerencsétlenül tudott esni. De persze nyilván bármi megtörténhet, csak ha ez tényleg így történt, hogy ebből az alacsony székből esett a vastagnak tűnő szőnyegre ennyire rosszul, akkor megértem, hogy apuka miért nem pánikolt rögtön. Persze abban hibás, hogy nem csatolta be az övet.

[link]

2023. febr. 23. 15:54
 19/26 anonim ***** válasza:
63%
Tuti nem a szek a bunos. De basszus hogy nez ki ez a szoba...🫣
2023. febr. 23. 17:05
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Látjátok? Itt is csak az megy, hogy ennyitől kizárt dolog, hogy baja lenne...És akkor csodálkozunk, hogy legközelebb szintén nem törődnek vele ha ilyen van.
2023. febr. 23. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!