Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Indigó gyerek - hisztek benne?

Indigó gyerek - hisztek benne?

Figyelt kérdés
Esetleg ismertek olyat személyesen, akit indigó gyereknek mondanak?
2010. okt. 5. 17:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nekem csak felületes ismereteim vannak a dologról, de nem igazán hiszek benne. Pár éve elég sokat lehetett olvasni róla, és akkor több magyar sztárról derült ki, hogy indigó a gyereke. Ez valahogy hiteltelenné tette számomra az egészet. Most egy ismerősöm van meggyőződve, hogy indigó a gyereke, de nem voltam olyan tapintatlan, hogy megmondjam neki, hogy szerintem következetlenül neveli a gyerekét.

20.59-es, érdekes, amit írtál, ezek nagy része az én babámra is igaz. Leginkább a tekintete, néha elfog az fura érzés, ahogy a szemembe néz, olyan, mintha már mindent tudna, már mindent megtapasztalt volna. De én nem gondolok arra, hogy indigó lenne. Már a születése napján látszott, hogy eleven, örökmozgó, türelmetlen gyerek lesz. Én annak tudom be, hogy mindent korán csinált, hogy egyszerűen alig várja, hogy felfedezhesse a világot maga körül.

Köszi mindenkinek!

2010. okt. 5. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!