Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyíregyházi anyukákat és...

Nyíregyházi anyukákat és babákat keresek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék ismerkedni nyíregyházi anyukákkal, akikkel néha összejöhetnénk. A kisfiam 18 hónapos, eléggé fél az idegenektől, úgy gondoltam, hogyha összejárnánk más babákkal, akkor javulna ez a helyzet. Várok minden nyíregyházi anyukát, és azt is írjátok meg légyszi, hogy mennyi idős a babátok, ill. fiú v.kislány. Akkor is írjatok légyszi, ha nem akartok ismerkedni, csak szeretném tudni, hogy innen kb. hány anyuka olvasgatja a gyakorikérdéseket. Köszi!!

Betty

2010. okt. 5. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:

szia . én nyíregyházi vagyok, 2 kisfiunk van: 28 hónapos és 11 hónapos :) :)

Hol laksz? mi leszoktunk menni ide elénk a játszótérre többi anyukával. Árpád utcán lakunk..

te??

2010. okt. 5. 15:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Józsaváros, Ungvár sétány. Nagyink Sóstóhegyen, kertesben lakik, úgyhogy eddig nem nagyon jártunk máshová.

: (

2010. okt. 5. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:

én is olvasom ezt az oldalt :)...s persze innen nyiregyről :)

2 hónapos "kismanólány" anyukája

2010. okt. 5. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Kislányom 18 hónapos, és a Hímesben lakunk. Sokat járunk játszótérre, Stadion, Északi krt....
2010. okt. 6. 13:59
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez nem sok... Még valaki?

: )

2010. okt. 8. 15:26
 6/7 Nóra28 válasza:

Szia!

Kisfiam 14 hónapos, mi a 14 emeletes mögé szoktunk járni a játszótérre és néha az északi krt lévőke is. Én is szívesen ismerkedem!

2010. okt. 8. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 13:59-es vagyok:

nem a mennyiség számít... :):)

Játszóházba voltatok már? Jön a tél, én már gondolkodom rajta, mert a 4 fal között a nap nagy részén, hááát félek tőle.

Mariann

2010. okt. 8. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!