Petra, Hanna vagy Ibolya illene a legjobban hozzá?
Molnár vezetéknévhez?
-Nem kérek külön véleményeket a nevekről, inkább csak a kérdésre válaszoljatok, köszi.-
Molnár Petra - Az 'r' betűk helyzete zavaró egymáshoz képest; nem adnám ezt így önmagában. Második keresztnév elé v mögé még elsimíthatja, kompenzálhatja ezt,hogy nem passzol. Amúgy a Petra név gyönyörű, én szívesen lennék Petra, szívesen viselném.
Molnár Hanna - Ez már nagyjából jó, nekem itt kicsit az 'r' meg a 'h' zavaró, valamiért nem szeretem őket egymás közelében, nekem nem annyira hangzik jól, de amúgy viszont legalább könnyű kimondani. A Hanna név nekem amúgy közepes, se nem szép, se nem csúnya.
Ibolyával nagyon jól hangzik egyben, de az Ibolya nekem kicsit öreges, -és színtelen név annak ellenére, hogy ez egy virág neve is. Ez is amúgy nekem olyan közepes név, hogy nem szép, de nem csúnya; a vezetéknévvel viszont nagyon jól összecseng.
Ha nagyon nem tudtok választani, vagy olyan mellett döntenétek, hogy úgy szólítanátok őt, ami a vezetéknévvel nem hangzik túl jól, akkor ajánlott lehet egy második keresztnevet berakni elé, vagy mögé.
Én olyat is ismerek , aki mindigis a második keresztnevét használta megszólításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!