Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sára névről mit gondoltok?

Sára névről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2023. febr. 20. 12:58
1 2
 11/14 Menőcsajszi72 ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik.
2023. febr. 21. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik. Számomra mindig nagyon ellenszenves név volt.
2023. febr. 21. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Öreges,pórias, nem adnám.

Sarolta név már viszont nem rossz. Az is kicsit öreges, de van benne egy dallam, dallamosság. Saci, Lotti becenevekkel ismerem. A Lotti becenév kifejezetten menő. De azért öreges ez is, úgyhogy adnék mellé valami fiatalosabb második keresztnevet. Pl Dalma, Olga, Olívia, Dorottya, Regina, Tilda, Hilda, Lauretta, Dominika, Dorina, Norinetta, Linda, Melinda, Judit, Zita, Zília, Zélia, Zora, Tímea, Liliána, Lilianna, Lilia, Lívia, Oliviána, Szabina, Emília, Friderika, Paulina, Teodóra, Raminella, Ramóna, Alexandra, Júlia, Julietta, Henrietta, Henriett

Na jó.:) Most még akkor a sima Sára mellé is javasolok második keresztneveket; mert rendes, tisztességes név ez is; attól, hogy nekem nem tetszik. :):)

Olívia, Katalin, Miléna, Emese, Amira, Aminda, Amanda, Orsolya, Diána, Csenge, Hanga, Mirella, Mirabella, Jusztina, Noémi, Vivianna, Zita, Anzelma, Antónia, Alexandra, Szilvia, Szimonetta, Szilvina, Dorotina, Dorottya, Dorina, Dorabella, Jolanda, Gabriella

2023. febr. 25. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:
*Ilyen klasszik, régi név mellé szerintem mindenképp adnék mellé második keresztnevet .
2023. febr. 25. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!