Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen kapott a babád...

Mennyi idősen kapott a babád rendes bokafogó cipőt??

Figyelt kérdés

Kislányom 13hónapos mégcsak kapaszkodva jár de már vagy 5hónapja illetve pár lépést tesz magától. D.D stepp márkát szeretnék neki venni na de mikortól vegyek neki? Mikortól fontos és mennyit legyen a lábán? Lakásba is vagy csak kint?

Illetve még az a kérdésem lenne, hogy látam a dd stepp márkan belül is több fajta van és nem tudom a külömbséget melyik lenne jó neki mert a gyerekorvos azt mondta, hogy ha elkezd járni magától akkor vigyük ortopédushoz és ő mondja meg milyen cipő kell. Akkor magyarán várjam meg amig magától jár addig ne is vegyek neki cipőt orvosi vélemény nélkül?

2023. febr. 19. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor kell cipő, ha már önállóan tud járni. Bölcsődébe inkább szandált ajánlok.
2023. febr. 20. 08:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Én sosem vettem nekik olyat….

Vagy mezitláb vagy barefood cipőben vannak..

Most màr kapnak sima sport cipőt is 1-et, de màr ovisak.

2023. febr. 20. 09:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Na akkor most nem fogok tudni választani. Nem az a jó ha fogja a bokát a cipő?
2023. febr. 20. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:

13

Nálunk az orthopedián és a gyógytornász egyáltalan nem javasolta.

Mindkettőnek egészséges volt a lába, nem dőlt semerre…

Most is rendben vannak.

12.

2023. febr. 20. 14:27
 15/16 A kérdező kommentje:
9# kinek írtad a kommentedet ilyen pokhendi modon mert ha nekem akkor feleslegesen ugyanis en csak a D.D stepp oldaláról írtam ki a fajtákat és oda volt írva, hogy barefoot bokacipő.... nem magamtól találtam ki és azt se tudtam mit jelent azért kértem tanácsot.
2023. febr. 20. 14:28
 16/16 flora08 ***** válasza:
A kisfiam januárban kezdett önállóan járni, úgyhogy muszáj volt neki téli csizmát venni, első kinticipőnek (nesze neked mezítláb járkálás meg puha talpú cipő 🤣). Egy Ponte márkájút vettem, ami jól tartja a bokáját, és téli cipőhöz képest elég rugalmas a talpa; szépen megy benne. Itthonra van egy kis belebújós, puha talpú cipője (papucs helyett), a Decathlonban vettük.
2023. febr. 20. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!