Mernétek így több gyermeket vállalni?
Igazából lehet a témakör se jó és a kérdés se az igazi,de még a megfogalmazás is nehéz 🥺
Van egy tündéri kislányunk,mindig két gyermekről álmodtunk.De azt érzem-érezzük a férjemmel,hogy ebbe a világba annyira meg kell gondolni mindent és ezt is hiszen mint minden szülő mi is a legjobbat szeretnénk és sajnos ott a lakáshitel,autóhitel de szerintem ezt nem kell ecsetelni csak elég lemenni a boltba bevásárolni!Borzalom komolyan.
A szív harcol az ész ellen.Más is van így vagy csak mi vagyunk ennyire "gyávák"-e téren?Annyira imádunk szülők lenni a maga minden nehézségével,de ezt tényleg jól át kell gondolnia az embernek.
Mi nem vállalunk,pont ezért amit leirtál
Pedig nincs lakáshitel, nincs autóhitel
35 éves lesz a férjem..34 évesen 2022.ben tüdőembóliája volt..ezzel mindent elmondtam
Majdnem elveszítettük
Férjem jól keres, hálIstennek minden rendben vele, szedi a gyógyszereit...én meg a végzettségem miatt csak egy boltban tudok dolgozni majd
Átgondoltuk,átbeszéltük milliószor. Fáj belül, de egy gyermeket tudunk elinditani az életben..plusz ugye
...Mi lett volna HA 2 gyermek van, és a férjem nem jön haza a kórházból.
De boldog vagyok, hogy van egy csodaszép, okos, kis eleven 3.5 éves kislányunk.
Nekünk 2 gyerekünk van. Az első születése után ,szinte rögtön tudtuk ,hogy nekünk lesz mèg 1 gyerekünk. Annyira élveztük a szülősèget.😀 Kislányom majdnem 2 éves volt (1 hónap híján ) mikor úton volt az öccse.
Elsőre összejött.
Mi most, jó 1 évig hezitáltunk azon ,hogy legyen harmadik baba, vagy sem.
Sok minden szólt ellene. Anyagilag nem. Mindenünk megvan. Nagyon jól élünk. Mégsem mertünk belevágni.
Végül úgy döntöttünk ,adunk egy esélyt a dolognak. De tényleg eltelt 1 év , ebben az egy évben minden második héten feljött a baba téma.
Így most vagyok a harmadik babával 11 hetes kismama ☺️
Helyetted dönteni nem tudok. Csak leírtam ,hogy mi is voltunk hasonló helyzetben csak hármaskával.
Köszönöm szépen mindenkinek 😊
Jó volt olvasni a véleményeket/tapasztalatokat!
Környezetünkben mást nem hallunk,hogy minek még egy baba,őt fel is kell nevelni stb.stb.stb.
Mindenképp átbeszéljük a férjemmel,de hagyok magunknak még egy kis időt ♥️
Szlovakia,szar helyzet,minden draga..9 eves lany melle vallaltunk egy kisfiut,aki 10 honapos most
Nem vagyunk gazdagok,atlagosak vagyunk.ferjem dolgozik,en most ugye nem.minden megvan a gyerekeknek ami kell...
Sajat hazunk van,(fizetjuk havonta a hitelt meg 3 evig)ket szoba egy konyha,(mielott meg valaki szornyulkodne rajta,leirom,hogy most fogjuk boviteni,hogy a lanynak legyen kulon szobaja,a kicsi meg velunk lesz egy szobaban egy darabig.)
Tudatosan vallaaltuk a masodik gyereket
Sajnos ismerem mind a két részt.Én Szlovákiából jöttem férjhez Magyarországra és tudom mind a két helyen egy káosz.De az is igaz valami itt jobb valami ott,de a lényeg ugyan az mindenhol nehéz!
Köszi,hogy Te is leírtad 🤗
Este nagy beszélgetésben voltunk.Vár még egy nőgyógyászati műtét rám,igaz így hordtam ki a kislányomat is ami nem volt felhőtlen,és utánna visszatérünk rá de pozitívak vagyunk 😊🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!