Most miért eszik kevesebbet a 8 hónapos kisfiam?
Figyelt kérdés
Reggel és este kap tápszert. Régebben megevett belőle 200 ml-t, sőt valamikor 230 ml-t is, de amióta a tízórait is kiváltottuk, azóta reggel általában csak kb 170 ml-t, este pedig örülök, ha 140-160 ml-t eszik. Egyébként teljesen egészséges, mozgékony baba.2008. dec. 27. 21:00
1/2 anonim 

válasza:

Szia
Nálunk is volt egy ilyen időszak, mikor a fiam a megszokotthoz képest sokkal kevesebb tápot evett reggelire. Biztos most olyan fejlődési szakaszban van, hogy elég neki a kevesebb kaja is. Aztán ez majd elmúlik, és újra sokat fog enni. A hold változásával is összefüggésben van, meg azt is szokták mondani, hogy mi sem eszünk mindig ugyanannyit.
Szóval nyugi, nem kóros.
2/2 anonim 

válasza:

Az én kisfiam is nagyon keveset eszik.
Azt vettem észre,hogy gyorsan belapától pár kanállal,vagy gyorsan megissza a tápszerét és már fordul is hasra.
Szerintem minél hamarabb szeretne játszani menni. Még evés közben is kell valami a kezébe,mert mindent csinálna közben.
Remélem hamar elmúlik és rájön,hogy jóllakottan jobb játszani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!