Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kicsi babáknál van rossz emlék?

Kicsi babáknál van rossz emlék?

Figyelt kérdés
A múlt hetet kórházban töltöttük a 8 hetes kislányommal. KJapott vért is, illetve többször vettel vért és szúrtak egy branürt is. mivel ő koraszülött volt, igy császároztak is. a vérvételnél és branülnél sokszor elpukkant a vénája, igy szúrkálva lett a feje, kézfeje, lába. sok sok szuri volt emiatt, azóta pl. hanyattfekve meg sem marad ha pelenkázom, ordit. Tegnap álmából riadt és keservesen sirt, alig tudtam megnyugtatni. Létezik hogy a fájdalom jött elő emlékeiben? Én hiszek abban hogy a császár is megviselte, ahogyan kiemelték őt a biztonságos közegéből. S éppen ezért létezhet hogy a kórházi napok is nyomott hagytak benne?
2010. okt. 5. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért ne létezhetne?

Második lányomnál én is észrevettem, hogy már igen korán álmodott..

2010. okt. 5. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Édes kicsi szivem, most még biztosan benne van a félelem a fájdalomtól, babusgasd sokat, hadd érezze a biztonságot, és akkor hamarabb elfelejti. (bár biztosan ezt teszed) Megkönnyeztem a helyzetedet, sok gyógypuszi a kicsi lánynak.
2010. okt. 5. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy van rossz emlék a születés is az nekik azért nem szeretik ha a body-t adod rá.

A kórházi napok is nyomot hagynak benne de elmúlik. Szeretgesd simogasd sokat és minden rendben lesz.

Jó egészséget!

2010. okt. 5. 13:53
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. mikor hazajöttünk, volt hogy összerezzent ha a kis kezét vagy fejét megsimitottam mikor aludt. ma már csak ritkán rezzen meg.

sosem felejtem el azokat a heteket a koraszülött osztályon és a múlthetet. Bennem is mély nyomot hagyott.

szép napot nektek.köszönöm

2010. okt. 5. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!