Én olyan típus vagyok, hogy mindig szinte el tudok olvadni a kisbabáktól, ahogy gagyarásznak, rugdosnak a kis lábaikkal, meg egyszerűen olyan picik :)
De érdekes, hogy hallottam már több ismerősömtől, hogy nem szeretik őket, mert állandóan ordítanak, kakilnak, stb...
Ennek ellenére viszont én imádok babát fogni 🥰
Ti hogy vagytok ezzel?
2023. febr. 17. 19:30
1/10 anonim válasza:
Engem nem különösebben érdekelnek az idegen babák.
2023. febr. 17. 19:35
2/10 anonim válasza:
Én imádtam a saját babáimat és másokét is gyömöszölni, dajkálni. 30 évesen volt utoljára kisbabám, utána még 20 évig vágytam rá, hogy legyen.
De néha vannak babák, akik nem szimpatikusak. Lehet, hogy nem hisztise, nem is sírnak, csak én érzem őket idegennek. Nem lehet ezt erőltetni.
2023. febr. 17. 19:39
3/10 anonim válasza:
Más gyerekét sose szerettem fogni, sose fogott el a vágy, hogy ölelgessem.
2023. febr. 17. 20:04
4/10 anonim válasza:
A kisbabák nagy részét nem találtam aranyosnak sose. Mióts van sajátom, tőle olvadozom de nyilván elfogult vagyok.
Más babák teljesen hidegen hagynak. Nem érzek késztetést arra hogy megfogjam őket. Mosolyogni szoktam rájuk udvariasságból.
2023. febr. 17. 20:13
5/10 anonim válasza:
Gyerek vállalás előtt sem voltam túlzottan oda a babákért, utána is csak a saját gyerekemért rajongtam. De továbbra sem éreztem soha késztetést, hogy akárcsak a kezembe vegyek egy idegen gyereket (még rokont sem). Eddig azt hittem, velem van a baj, de ahogy olvasom a többi hozzászólást, kissé megnyugodtam.
2023. febr. 17. 20:20
6/10 anonim válasza:
Idegen babák egyáltalán nem izgatnak, a "baba illatot" sem szeretem alapvetően. Nem szeretem megfogni sem őket, mert nyálasak, és ki tudja nem kakisak, pisisek-e.
A sajátomat végtelenül aranyosnak találom, az illata mindennél finomabb, és nem érdekel mennyire maszatos.
2023. febr. 17. 20:32
7/10 anonim válasza:
Más gyerekét nem szeretem fogdosni, pláne nem olvadozok tőlük. A sajátomat viszont imádom, most 3 éves, és kezd hiányozni az az időszak amikor pici baba volt.
2023. febr. 17. 21:15
8/10 anonim válasza:
Igen gyerekkorom óta, 6 évesen márpróbáltam pelenkázni, az sem zavart hogy kaki van.
18,20 évesen szültem majd kisgyermek nevelő lettem, és 39 évesen lett még egy gyerekünk.
2023. febr. 17. 22:25
9/10 anonim válasza:
Érdekes, de engem a legtöbb baba hidegen hagy. Közeli barátok/családtagok babái nem. Valahogy óriási csodának tartom, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak..., hogy ott van egy pár, akikkel 10+ éve összejárunk, csomó közös élményünk van és ez a kis lény belőlük lett. Valahol szürreális és egyben nagyon jó érzés. Szóval őket csodálom, kötődöm, nyunyurgatom. Meg persze a sajátunkat. Idegen babák abszolút hidegen hagynak, nem érzek késztetést semmiféle kontakt teremtésre.
2023. febr. 17. 23:54
10/10 anonim válasza:
Más gyerekét sosem akartam fogdozni, a sajátomat le sem tenném. Más csecsemő sem hoz lázba, nekem olyan okés aranyos, de ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!