Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ennyire menők az ikrek?

Miért ennyire menők az ikrek?

Figyelt kérdés

Mostanában az ismerettsegi körömben egyre többeknék születnek ikrek (nem mesterséges). A lényeg, hogy nem értem ezt a nagy körberajongást az emberek részéről. Mintha körübelül az illető megnyerte volna a lottót. A közösségi oldalakon is olyan szinten hypeolják őket, mintha ez saját érdem lenne, hogy ikreket "csináltak". Utána a legtöbb család úgy is viselkedik, mintha különbek lennének másoknál.

Ez miért van?

2023. febr. 16. 11:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
Mert különlegesek és ritkák.
2023. febr. 16. 12:44
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Csak számomra tűnik a kérdés inkább valamiféle irigységnek?
2023. febr. 16. 14:17
 13/19 A kérdező kommentje:

Mi ez az állandó, "biztos irigy" szöveg.

Ha valami nem szimpatikus számunkra, már másról nem is lehet szó, csak irigységről. Ha nem tetszik egy ember viselkedése, vagy az élethelyzetéről érdeklődünk, máris "mit irigykedsz".

Fúú, pedig annyira bíztam benne, hogy nem jön itt is elő.

A többieknek köszönöm a választ, hasznosak voltak.

2023. febr. 16. 20:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg simán lehet mesterséges, csak nem szeretnék az orrodra kötni...

Meg mi számít mesterségesnek.. Stimulált peteérés időzített együttléttel az most természetes vagy mesterséges?

Aki egy kicsit utána olvas az iker témának már az is láthatja hogy ez mivel jár és szerintem igenis megérdemlik a "körberajongást".

(Lombikozunk és inkább megyek 3x külön beültetésre minthogy szándékosan ikrek legyenek)

2023. febr. 16. 22:22
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Pedig az írásodból teljesen az jön le hogy téged zavar hogy az ismerősöket "körberajongják" mert ikreik vannak.

Téged/titeket meg nem.

Mi ez ha nem irigység?

2023. febr. 17. 12:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért van ennyi iker, mert egyre több a lombik, vagy a rásegített megtermékenyítés. Több pete érik a gyógyszer hatására, több embriót ültetnek be stb.
2023. márc. 14. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
De ezt ki kérdezte? 🤔
2023. márc. 15. 08:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Senki. 🤷🏼‍♀️ Egyszerűen megjegyeztem.

De pont ezért nem irigylésre méltóak. Oké, aranyos a végeredmény, meg tök jó a két gyerek egycsapásra dolog, de az esetek igen jelentős részében nem természetes úton fogantak a babák. Én inkább örülök annak, hogy egy ágyban, romantikus körülmények között estem teherbe és nem egy orvosi asztalon.

Végülis, büszkék lehetnek magukra. Az nem olyan könnyű menet.

2023. márc. 15. 08:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem irigykedem

Van egy ismerős, van neki egy októberben múlt 3 éves fia, most februárban születtek az iker lányai. Annyira offon van az anyuka, hogy ha ránézel nem boldogságot látsz, hanem csalódottságot

2023. márc. 17. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!