Miért ennyire menők az ikrek?
Mostanában az ismerettsegi körömben egyre többeknék születnek ikrek (nem mesterséges). A lényeg, hogy nem értem ezt a nagy körberajongást az emberek részéről. Mintha körübelül az illető megnyerte volna a lottót. A közösségi oldalakon is olyan szinten hypeolják őket, mintha ez saját érdem lenne, hogy ikreket "csináltak". Utána a legtöbb család úgy is viselkedik, mintha különbek lennének másoknál.
Ez miért van?
Nyilván különlegesség van abban, hogy két vagy több baba is nevelkedhet, fejlődhet egy anyai testben. Természeti csodának tartom. Azt is, ha egy baba növekszik. Meglepődik az ember ilyen hallatán, én úgy vagyok vele, hogy egy is elegendő egyszerre. A testnek szerintem nagyobb terhelés jut ikrek esetén, mentálisan is megterhelőbb. Nem vettem még észre, hogy az ikres anyukák felsőbbrendűnek éreznék magukat, lehet kicsit te vagy érzékenyebb. Azt kellene kideríteni, hogy miért?
Üdv, 34 hkm
Volt munkahelyemen voltak kisgyerekes ikres szülők. Sem ők magukat, sem mások őket nem tekintették különlegesnek, nem rajongták körbe őket emiatt. Minden szülő élte az életét, küzdött a tennivalóival.
Az, hogy te hülyékkel vagy körülvéve, esetleg direkt ezekre keresel rá, az a te dolgod.
Ez jó kérdés, ugyanezt gondolom, sőt tapasztalom is
3 ismerősömnek van iker, illetve az egyiknek most fog születni
Ugy leteremtett...hogy csak pislogtam. Nem is akartam vissza szólni, vitát generálni
Két gyermekem van, a nagy 3 éves, a kicsi 9 hónapos.
Azt mondta, hogy mit panaszkodnak azok, akiknek 2 vagy 3 gyerek van, több év korkülönbséggel, panaszkodni csak az ikreseknek szabad a mai világban, mert ők 2 gyermeket hordanak ki egyszerre, hogy őket mindenki dicsőiti, és hozzátette az ikres képekre amugy is több lájk érkezik a fbon...
Nah ezen tényleg kimeresztettem a szemem. Ilyen világot élünk, én már nem lepődök meg semmin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!