Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha vendégségben vagytok...

Ha vendégségben vagytok nem-kisgyerekes családnál és ott kakil be a baba, hogyan oldjátok meg a pelenkázást? Kerültetek már ciki helyzetbe emiatt?

Figyelt kérdés

2023. febr. 16. 09:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem igazán értem. Többször voltunk olyan helyen, ahol nem volt kisgyerek, nem tudom ez mit változtat a helyzeten. Pelenkázó alátét, pelenka, popsi törlő, krém mindig van az embernél. Nem ciki, természetes dolog.
2023. febr. 16. 11:03
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
A kérdés ciki. Meg hogy úgy vállaltál gyereket, hogy nem vagy rendben. Sajnálom.
2023. febr. 16. 11:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szőnyegre/kanapéra terítettem alátétet,és azon. Általában átmentem egy másik helyiségbe,nem mindenki szeme láttára csináltam.

Az se ciki,ha te mégy el pisilni. Akkor a tisztába tétel miért ciki? Nem az.

2023. febr. 16. 12:34
 14/17 anonim ***** válasza:
10%
Olyan fordult elő valamelyikőtökkel, hogy fiú babán történt a vendégségi pelenkacsere és szép sugarat eresztett amikor épp semmi sem fedte a kukacát?
2023. febr. 16. 12:40
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
A pláza közepén megálltam és a babakocsiba kicseréltem, nem szórakoztam kb 3 perc az egész
2023. febr. 16. 12:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Megszoktam kérdezni hol tehetem tisztába. Alácsapom az alátétet és 5 perc alatt átpelenkázom. Mindig van nálam zacsi, beleteszem a pelust és megkérdezem hova dobhatom ki. Ez kb. annyira ciki, mintha neked kéne elmenned pisilni... A kisgyerekesek jobban felvannak készülve talán erre a kérdésre, akár a pelenkázójukat is felajánlják, de soha nem volt ebből még gondom, sőt.
2023. febr. 16. 13:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed alapján gyerek lehetsz még ilyen felfogással. Fel sem merül bennem hogy ez ciki lehet. Nem is gondolnád mi mindent megold egy édesanya. Pelenkáztam már parkolóban autó hátsó ülésén, stb... nem ciki. Létezik eldobható pelenkázó alátét pont ilyen célra.
2023. febr. 16. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!