Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha vendégségben vagytok...

Ha vendégségben vagytok nem-kisgyerekes családnál és ott kakil be a baba, hogyan oldjátok meg a pelenkázást? Kerültetek már ciki helyzetbe emiatt?

Figyelt kérdés

2023. febr. 16. 09:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezen a ciki? Remélem nem komoly a kérdés. Fogom a babát, a pelenkázó szettet, tisztába rakom ahol lehet, megkérdezem hová dobhatom a cuccot, kiszellőztetek, és ennyi.
2023. febr. 16. 09:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Viszek magammal mindig ilyen összehajtható alatetet,pelenkát, popsitorlot, krémet és kicserelem a pelenkajat.
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ciki dolog, a babák kakilnak… felkészülten megyek, minden van a táskában, megoldom ahogy otthon is. Amikor nyaralni mentünk volt, hogy a csomagtartóban pelenkáztam és cseréltem rajta ruhát.
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

De mi ezen a ciki?

Megkérdezem, hol pelenkázhatom àt, aláteszem a pelenkázót, megcsinálom és kidobom a kinti kukába a csomagot.

Ennyi.

Gondolod, a nemgyerekesek nem tudják, hogy a babák bekakálnak?

2023. febr. 16. 09:59
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Egyszer volt ilyen, amikor barátnőméknél voltunk akiknek még nincs gyereke és a fiam ott kakilt be, miközben a kanapén játszottunk vele. Nagy rotyi és hirtelen büdi lett. De nem volt ciki a helyzet, a barátnőm nevetve mondta, hogy "Egy kis kellemetlenség" és a kanapén kipucoltam a gyerek fenekét, ő meg nézte, hogy hogyan kell, ha majd neki is lesz babája. A kakis pelust zacskóba tettem és kidobtam.
2023. febr. 16. 10:00
 6/17 anonim ***** válasza:
98%

Te a pelenka fétises vagy vagy csak, nem normális?

Mi ezen a ciki?

Kisgyerekes anyukánál mindig van váltóruha, a pelenkázáshoz minden felszerelés. Ha átkell pelenkázni, bárhol megoldom (mosogép teteje, a földön, kanapén)

Gondolom a házigazda is tisztában van azzal h a piciket át kell pelenkázni

2023. febr. 16. 10:02
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

És így vállaltál gyereket, hogy még mindig a "ciki - nem ciki"-korszakodat éled, mint valami tini?

Nyilván megkérdeztem, hogy hol tehetem tisztába. Természetesen nem csaptam ki a hófehér kanapéra csak úgy kérdés és alátét nélkül (meg amúgy sem). Ahogy a terített asztal mellett sem.

Oda mentem ahova mondták, és ott ugyanúgy átpelenkáztam, mint otthon. A csomagot oda dobtam, ahova lehetett. Ha nem lehetett volna, elraktam volna becsomagolva.

2023. febr. 16. 10:03
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Hozzánk barátnőmék szoktak jönni a babával, a nagylányom mindig felajánlja a szobáját, hogy ott nyugodtan tollászkodjon a babával, mi addig a nappaliban vagyunk, nem zavarjuk őket, szoptat, pelenkáz, mikor mi, volt nagy büdi itt is :D kivitte a nagykukába aztán ennyi :)
2023. febr. 16. 10:03
 9/17 anonim ***** válasza:
67%
Olyan helyre nem mennék vendégségbe kisbabával, ahol gáznak tartanák, hogy ott tegyem tisztába.
2023. febr. 16. 10:46
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Van nálam váltás ruha, pelenka, stb, meg zacskó, ha balesetes cuccot kell tárolni. Semmi ciki nincs ebben.

Részemről mondjuk sokkal cikibb, ha a gyerekem eltör/tönkretesz valamit vendégségben.

Pl legutóbb kiborított egy viaszgranulátumos gyertyát, ami a dohányzóasztalon volt. Egy pillanat volt az egész, megérkeztünk, levetkőztettem őt, és amíg én is levettem a cipőt-kabátot, ő már ki is borította a cuccot a padlóra. Persze nem lett tragédia, össze lehetett szedni, meg a házigazda is mondta, hogy el kellett volna tennie, de nekem kellemetlen volt.

2023. febr. 16. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!