Ha vendégségben vagytok nem-kisgyerekes családnál és ott kakil be a baba, hogyan oldjátok meg a pelenkázást? Kerültetek már ciki helyzetbe emiatt?
De mi ezen a ciki?
Megkérdezem, hol pelenkázhatom àt, aláteszem a pelenkázót, megcsinálom és kidobom a kinti kukába a csomagot.
Ennyi.
Gondolod, a nemgyerekesek nem tudják, hogy a babák bekakálnak?
Te a pelenka fétises vagy vagy csak, nem normális?
Mi ezen a ciki?
Kisgyerekes anyukánál mindig van váltóruha, a pelenkázáshoz minden felszerelés. Ha átkell pelenkázni, bárhol megoldom (mosogép teteje, a földön, kanapén)
Gondolom a házigazda is tisztában van azzal h a piciket át kell pelenkázni
És így vállaltál gyereket, hogy még mindig a "ciki - nem ciki"-korszakodat éled, mint valami tini?
Nyilván megkérdeztem, hogy hol tehetem tisztába. Természetesen nem csaptam ki a hófehér kanapéra csak úgy kérdés és alátét nélkül (meg amúgy sem). Ahogy a terített asztal mellett sem.
Oda mentem ahova mondták, és ott ugyanúgy átpelenkáztam, mint otthon. A csomagot oda dobtam, ahova lehetett. Ha nem lehetett volna, elraktam volna becsomagolva.
Van nálam váltás ruha, pelenka, stb, meg zacskó, ha balesetes cuccot kell tárolni. Semmi ciki nincs ebben.
Részemről mondjuk sokkal cikibb, ha a gyerekem eltör/tönkretesz valamit vendégségben.
Pl legutóbb kiborított egy viaszgranulátumos gyertyát, ami a dohányzóasztalon volt. Egy pillanat volt az egész, megérkeztünk, levetkőztettem őt, és amíg én is levettem a cipőt-kabátot, ő már ki is borította a cuccot a padlóra. Persze nem lett tragédia, össze lehetett szedni, meg a házigazda is mondta, hogy el kellett volna tennie, de nekem kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!