Anyukák, akinek oxigénhiánnyal született a babája mi lett a baja? Mikortól volt látható a probléma? Hogy kezeltétek? Segített?
Szia!
Semmiféle kezelést nem kapott. Nem volt koraszülött, de a koraszülött utógondozóba járunk fél évente kontrollra. Ott ellenőrzik a fejlődését. Amikor kicsi volt akkor havonta jártunk.
Egyenlőre semmiféle probléma nem látható, már 2 éves. Hacsak az nem, hogy még nem beszél, de ez más 2 évesnél is előfordul.
Meg egyszer 5 hónaposan gyógytornára küldött minket az orvosa akihez kontrollra járunk, mert még nem forgott. De 3 alkalom elég is volt. Villámgyorsan behozta a lemaradást. Utána 7 hónaposan már felállt, és 9,5 hónaposan elindult önállóan. :)
De ez változó ám, sokmindentől függ. Mert az oxigénhiányok között sincs két egyforma. Az én fiam újraélesztve is volt.
Milyen apgart kaptatok?
szia
9/10 apgart volt és mos 3.5 hónapos...
koponya uh-n vették észre hogy a jobb agyféltekén van valami probléma ami valószínű, hogy oxigénhiány miatt keletkezett...
de mikor szültem nem volt semmi gond, valószínűleg méhen belül volt..
most nincs semmi probléma a picivel, remélem nem is lesz.
nem szokványos a mi esetünk azt hiszem....
köszi hogy válaszoltál
Oh, ilyet még nem is nagyon hallottam.
Akkor a két eset teljesen más, az én fiam születés közben szenvedett szívleállással járó oxigénhiányt, utána sűrgősségi császár, újraélesztés..., 4/7 apgar.
Sajnálom, hogy nem tudok segíteni. Remélem minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!