Hová és hogyan teszitek el a kinott babaholmikat?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 21:56
1/10 anonim válasza:
Kimosva összehajtogattam, zsákokba raktam, összekötöttük a zsákok száját, és feltettük a padlásra. Ki tudja, kellhet még. :)
2/10 anonim válasza:
Mosás, vasalás, után papírdobozba külön szortírozva a bodykat, nacikat stb.
3/10 anonim válasza:
Kimosva zsákoltam be őket (levendulás zsákocskákkal jól megspékelve)
Méret szerint különítettem el, minden zsákra szépen ráírtam 50-56, 62, stb...
(sztem felesleges vasalni, úgyis megnyomják egymást, meg aztán ha elővesszük úgyis vasalva lesznek)
4/10 anonim válasza:
Kimosva, vasalva papírdobozokba teszem őket, nagyjából méret szerint csoportosítva. Szeretnénk még kistesót, illetve a barátnőm is remélem hamarosan várandós lesz, neki is kölcsönadom a rucikat.
5/10 anonim válasza:
A felét,amik használtabbak voltak,meg nem szerettem őket,azokat eladtam,a szépeket meg,vagy amikhez emlék fűződik egy nejlonzsákban betettem a beépített szekrénybe fentre.
6/10 anonim válasza:
műanyag zsákba hajigáltam őket, összekötöttem azt fel a szekrénybe, vagy ahol van hely. Ha kell pár éven belül jól jöhet :)
7/10 anonim válasza:
Nálunk egyelőre a ruhák 90 százaléka kölcsönkapott, így azokat visszaadjuk a tulajoknak. Amit nem kérnek vissza, azt a Máltaiakhoz visszük, mert sokadik használók vagyunk, eladni már ezeket nem lehet. A maradékot ha nem tudjuk elajándékozni, akkor szintén a Máltaiakhoz visszük. Max. 1-2 darabot tartok meg emlékbe, amikben nagyon cuki volt, de azt is csak a legkisebb 50-esekből, a többit nincs értelme gyűjtögetni.
8/10 anonim válasza:
Kimosva, dobozba. Méret szerint, fent is vannak vaterán.Ha lesz tesó az csak 5-6 év múlva, addig én nem pakologatom.
9/10 anonim válasza:
Tisztán,mosva,vasalva anyukáméknál vannak.Az én régi lányszobámban,a szekrényben:)Vaterán,Tesz-vesz-en árulom őket.Természetesen az eladott rucik árát visszaforgatom szintén nekik rucikra.1 lányom és 1 fiam van.
10/10 anonim válasza:
mosás után dobozolva mennek anyuékhoz. ők családi házban élnek, a padláson elférnek a kinőtt babaruhák, bébijátékok, rácsos ágy, komp stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!