Melyik nevet adnátok a kislányotoknak? Bernadett, Hanna, Lara? Nemsokára megszületik a kislányunk és még nem döntöttük el a nevét!
Én a Hannát választanám, bár nálam szempont az is, hogy hogyan lehet becézni, is a Hanna kicsit itt meg van lőve.
(Lehet, hogy furán fog hangzani, de én nem adnék olyan nevet a kislányomnak, amiben R-betű van, vagy C, mert ezek kemény és "agresszív" betűk szerintem. Jó, tudom, fura, de valahogy így gondolom mégis. :) )
Egyébként nézd, 3 név van versenyben, miért ne kaphatna ezek közül kettőt a kicsi? Mindjárt lesz választási lehetősége később :)
Nézd mi passzol jobban a vezetéknévhez. Egy kis olvasnivaló:
A Hanna név könnyed, kifinomult személyiség kialakulását segíti, de a fizikai erõnlétet egy kicsit visszafogja. A Hannák mindenben a jó minõségre vágynak. A késlekedés nagy ellenségük. Önbizalomhiányuk miatt sokszor inkább bele sem vágnak céljaik megvalósításába, mert nagyon tartanak a kudarctól, és a befektetett munka hiábavalóságától. Elõfordul, hogy mások kihasználják engedékenységüket. Természetükbõl fakadóan vonzzák azokat, akik a megértésüket és a tanácsaikat keresik.
Becenevek:
Hannácska, Hanni, Hannika, Hanka
Nekem ami tetszik, az a Lara.Viszont mostanság sokan választják.A múltkor esküvőn voltam.Ott hallottam, hogy egy kislányt Lorának hívott az anyukája.Húúú, az nagyon megtetszett.
Bocsi! Ez most nem konkrét válasz volt, csak célzás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!