Egyéves babámnak mitől lehet foltszerű kiütés a pelenka alatt a combhajlatnál?
Egy kicsit dudoros jellegű és fürdésnél pirosasabb lesz a melegtől.Ezt csalánkiütésnek nevezik?
Gondoltam ételre, mert a múltkor is előjött.Felírtam mit evett akkor előtte.Most is átgondoltam, és összehasonlítottam a múltkorival.Nem ette ugyanazt.
Lehet esetleg a pelustól?Kamillás Pamperst vettem neki.Nem mindig ezt a fajtát adom rá, mert újabban nem jön be.
Adtam a babónak tegnap is Calcimuscot, meg ma is.Ma erősebben látszott a kiütés, mint tegnap.
Nekem már nagy a babám, 19 éves :-)
Nem gondoltál még arra, hogy az illatanyag is allergizálhatja?
Igaz, kammilla, de sosem lehet tudni.
Vagy a mosószer?
Az jó,ha irod...
Ha váltassz, mondjuk pelust, egy-két napig mást használj, hátha ki tudod szűrni.
Babafürdetőt is válthatsz, ha ezek nem jönnek be, próbára.
Gyógyszertárba kapsz illatmentes babafürdetőt
Remélem sikerül kideriteni.
Köszönöm!
Fürdetőből, testáplóból csak a gyógyszertárit használom neki már csecsemő kora óta.Mosószert, öblítőt nem váltottam.Mind bababarát.
Akkor elhagyjuk ezt a pelust pár napig.
Első vagyok
Ezek amiket leirtam, kiválthatnak ekcémás tüneteket, igazad van, viszont az ekcéma is valamilyen szinten allergia valamire.
Az én fiamnak az uszoda klóros vizére lett hólyagos a bőre.
Jó kis szteroidos krémet kaptunk rá 100 éve. Igaz, használt.
Orvosnak nem ártana azért látni, az lemaradt nálam.
Igazad van, de mégsem jó rá. Nekünk a gyógyszrtási babafürdető, és a napraforgó olaj volt az első kiváltó okok egyik, majd jött a popsitörlő..stb.
Ha van otthon sudocrem kend be vele, ha az, amiről itt írkálunk, nem használ neki, ha nem, mert gomba, gyulladás, pelenka kiütés, akkor jobb lesz. Csak ezért ne vegyél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!