Dagi a kislányom szerintetek? Egy hét múlva lesz 7hónapos.9,5kg és 70cm.
Szia, mi 4,5 hósan vagyunk 8 kg és 70 cm. :-) Most is 300 gr hízott egy héten.Anyatejes. Nagyon formás! Mi lesz 2,5 hónap múlva nem tudom:-)
Kedves védőnő lánya. Szerinted mit csináljunk? Fogyókúráztassuk, vagy esetleg ne adjunk neki enni? Komolyan ez vicc!!!
Ha gond lenne a doki szólna.
Szia, az én kislányom 56 cm 3450 gr-mal született, és nagyon durván hízott az első pár hónapban, pedig csak anyatejes volt, nem kapott se teát, se semmit 6 hónapig!
5 hetesen 5 kiló volt, 2 hósan 6 kiló!
6 hónaposan volt 9,5 kiló!
1 évesen még mindig 9,5 kiló és 77 cm volt.
Viszont ezután leállt a gyarapodása, és csak a centiket növesztette! Pl a 10 kilót csak 14 hónaposan érte el, szóval ott 8 hónap alatt alig fél kilót hízott csak.
(Sajnos a centikre nem emlékszem,azt nem tudom neked leírni.)
Most 22 hós, 1 hónapja mértem utoljára, akkor volt 12,5 kiló és 88 cm.
Kisfiam 11 hónaposan egyáltalán nem vékony, pedig nincs még 9 kg sem a 76 centijéhez és mindenki azt mondja, hogy milyen formás baba és sokkal idősebbnek gondolják.
Úgyhogy ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem a 70 cm-hez a 9,5 kilójával kis pufók lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!