Hasmenés. Fehéres, habos bűzös széklet. Mire gondoljak?
lányom 2,5 éves.1 napja megy a hasa,nem vészes,4-5 óránként wc-zik,de akkor nagyon világos,híg,habos és savanyú szagú a széklete.Voltunk orvosnál,de csak annyit mondott diétázzon,normaflor,és hasfogó.
Azt nem mondta mitől lehet,és hát nekem egyből a tej vagy lisztérzékenység jutott eszembe.Utánaolvastam,de sok tünet nem hasonlít,csak a széklet.Egyébként jókedvű,van étvágya és energikus.
A hétvégén a mamájánál kapott 2,8 %-as tejet,arra gyanakszom,hogy erős volt esetleg neki..viszont iszik tejet már régóta,1,5%-et és a bölcsibe is azt kap,attól semmi baja.
Ötletek? köszi
Első válaszolónak köszönöm a fantasztikus válaszát,és hogy ilyen figyelmesen végigolvasta a kérdést,vette a fáradságot egy jótanácsra..igaz hogy már elvittem orvoshoz......
A másodiknak tényleg köszönöm a válaszát,reménykedem hogy nem lisztérzékeny.Még várok csütörtökig,mert akkor viszem vissza orvoshoz.Ha addig nem múlik akkor felvete a dokinak ezt a témát..bár igaz hogy neki kellett volna ezt a lehetőséget is figyelembe vennie,de egy szóval sem mondta hogy talán emiatt is lehet... :(
Igazán nincs mit, és drukkolok, hogy ne ez legyen a baj. Tény, hogy együtt lehet ezzel élni, de nem egyszerű. Tesóm sajna nem nőtte ki (még akár ez is előfordulhat, ha mégis ez lenne a baj), most már 30 éves lesz, és nem egyszerű emiatt az élete. Sajnos nagyon sok dolog van, amiben oda kell figyelnie a kajánál, viszont közgyógy igazolványt lehet kérni, így a gyógyszerek és egyéb dolgok ingyen vannak neki.
Szóval drukkolok, hogy ne ez legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!