Mikor kell orrszívót használni egy 2 hónapos baba esetén?
Te mikor fujsz orrot? Hetente? Vagy ha fáj a torkod?
Nyilván a babának is akkor kell, ha nem vesz levegőt rajta, mert teli van, vagy ha hallod hogy tortyog, látod, hogy folyik
Ha sokat tüsszög az is természetes, így tisztul az orra, ne ijedj meg, akkor még nincs megfázva.
A többit tökéletesen leírták! 🙂
Nekem azt mondta az orvos, hogy folosleges orrsziporszizni, Mert a nagyon hatso taknyot ugysem szivja ki, ellenben a gyerek utalja.
Azt javasolta- es nekunk be is valt-, hogy etetes elott 10-15 perccel kell befujni a vizes sprayt, igy mire eszik a baby, az feloldja, a cumizassal meg egyszeruen csak lenyeli.
En mindig pelenkazas elott befujtam, aztan megmelegitettem a tapszert, es igy Jo volt.
Ejszakara esetleg a kis talpara kentem apo rubot, illetve ha nagyon bedugult az orra, bedugtam a konnektoros mentolos parologtatot vagy mi az .
Most hat honapos,es ez mindig megoldotta. Ja, meg annyira, hogy ha nagyon nyugos volt, vagy lazas,akkor kapott paracetamolt is 1-2 napig.
Tudom, egyesek szerint ordogtol Valo a gyogyszer, de magambol indulok ki. En sem szoktam lazas Lenni, viszont sokat faj a fejem, ha nathas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!