Kiütés? Allergia vagy 3 napos láz? Mi a véleményetek a kép alapján?
Fiam 8 hónapos, 4 napig lázas volt (38-39 között), ma már nem lázasodott viszont kijöttek a hasán és a hátán kiütések. Ma reggel baba palacsintát kapott, tojással. Lehet esetleg attól? Ha igen, mi a teendő ilyenkor? Régebb is kapott még tojást, illetve olyant amiben tojás volt.
Orvosnál voltunk, antibiotikumot írt fel, most nem tudom adjam neki tovább vagy ne 🤦🏼♀️
A láz miatt írta fel, de csak tegnap adtam be, ma már nem, mikor megláttam a kiütéseket. Azért vittem orvoshoz, mert folyamatosan lázasodott, de nem látott semmit, a vizeletvizsgálatot is én kértem, de az is rendben van.
Hétfőn kénytelen leszek újra elvinni, bár megnézi a torkát, mert azt kicsit pirosnak látta, és a karját, mert úgy látom ekcéma is kijött rajta 🙁 Így mostmár tényleg nem tudom hova tenni ezeket a kiütéseket.
Mindenkinek köszönöm a választ! Remélem tényleg csak a 3 napos láz és nem valami komolyabb.
4-es válaszoló:
Nem volt semmi más tünete, csak a folyamatosan felugró láz, először a fogakra gondoltam, de 2 nap után már kezdtem megijedni, ezért vittem orvoshoz.
Nekünk is 4 napig tartott a láz, a kiütések is hasonlítanak, csak kevesebb van.
Ma sem volt láza és nem lett több kiütése sem. Figyelem mikor tűnnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!