Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiütés? Allergia vagy 3 napos...

Kiütés? Allergia vagy 3 napos láz? Mi a véleményetek a kép alapján?

Figyelt kérdés

Fiam 8 hónapos, 4 napig lázas volt (38-39 között), ma már nem lázasodott viszont kijöttek a hasán és a hátán kiütések. Ma reggel baba palacsintát kapott, tojással. Lehet esetleg attól? Ha igen, mi a teendő ilyenkor? Régebb is kapott még tojást, illetve olyant amiben tojás volt.

Orvosnál voltunk, antibiotikumot írt fel, most nem tudom adjam neki tovább vagy ne 🤦🏼‍♀️

[link]

2023. febr. 4. 11:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kisfiamon is voltak nemrég. Először nem viszkettek, aztán igen. Azt mondta az orvosunk, hogy vírusfertőzés utáni kiütések. Kaptunk rá fenistil cseppet, mosakodó kenőcsöt és egy gyógyszertárban kikevert testápolót.
2023. febr. 4. 15:10
 12/15 A kérdező kommentje:

A láz miatt írta fel, de csak tegnap adtam be, ma már nem, mikor megláttam a kiütéseket. Azért vittem orvoshoz, mert folyamatosan lázasodott, de nem látott semmit, a vizeletvizsgálatot is én kértem, de az is rendben van.

Hétfőn kénytelen leszek újra elvinni, bár megnézi a torkát, mert azt kicsit pirosnak látta, és a karját, mert úgy látom ekcéma is kijött rajta 🙁 Így mostmár tényleg nem tudom hova tenni ezeket a kiütéseket.

Mindenkinek köszönöm a választ! Remélem tényleg csak a 3 napos láz és nem valami komolyabb.

2023. febr. 4. 16:04
 13/15 A kérdező kommentje:

4-es válaszoló:

Nem volt semmi más tünete, csak a folyamatosan felugró láz, először a fogakra gondoltam, de 2 nap után már kezdtem megijedni, ezért vittem orvoshoz.

2023. febr. 4. 16:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Ilyen volt a fiam 3 napos láz után, mondjuk neki 4 nap volt a láz

[link]

2023. febr. 4. 19:38
 15/15 A kérdező kommentje:

Nekünk is 4 napig tartott a láz, a kiütések is hasonlítanak, csak kevesebb van.

Ma sem volt láza és nem lett több kiütése sem. Figyelem mikor tűnnek el.

2023. febr. 5. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!