Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek milyen lesz a...

Szerintetek milyen lesz a babám végső szemszíne? (most 5 hónapos) Én barna szemű vagyok az apja kék szemű.

Figyelt kérdés
[link]

2023. febr. 4. 11:43
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Törlömmagam: ilyenről éppen szó se volt, pedig képes vagyok belelátni én is sok mindent ezekbe a kérdésekbe... Ennyi erővel várhatja azt is, hogy ne kék legyen, hanem inkább barna, mint neki.
2023. jún. 20. 13:45
 32/42 A kérdező kommentje:

Hülyeséget írsz. Csak nálam a barna az nem ilyen hanem

[link]

Enyém ehhez hasonló

2023. jún. 20. 15:25
 33/42 anonim ***** válasza:
Barna szemű gyereked lett! Fogadd el!
2023. jún. 20. 16:58
 34/42 A kérdező kommentje:
Elfogadom. Csak megkérdeztem mert nekem tök más barna a szemem. És az enyémhwz képest más
2023. jún. 20. 18:44
 35/42 anonim ***** válasza:

Nekem kék volt. Aztán zöldeskék. Mikor fáradt vagyok, szürke. Nyáron, főleg, ha lesülök, akkor megint inkább kék.

Volt egy osztálytársam. Az egyik szemén az írisze 3 cikkben volt kék, zöld, halvàny barna. Mutáns volt. 🙂

2023. júl. 14. 07:16
 36/42 Cubina ***** válasza:

A barnának is nagyon sok árnyalata van, illetve keveredhet benne több szín is, ezért sem lehet még eldönteni a babád végleges szemszínét, ráadásul még változni is fog.

Csinálj minden hónapban egy közeli fotót ugyanolyan fényviszonyok között, így nyomon tudod követni a változást és hogy milyen szín irányába változik. Általában 1 éves kor körül alakul ki a végleges szín, de van olyan, hogy 2-3 éves korra derül csak ki.

2023. júl. 15. 15:51
 37/42 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nagyon bonyolult és érthetetlen ahogy leírtad. Kár volt. Idióta.
2023. júl. 20. 22:26
 38/42 Cubina ***** válasza:

Utolsó, nem neked írtam, hanem a kérdezőnek, akinek az IQ-szintje a tiédnél úgy 100-al magasabb, így ő veled ellentétben képes felfogni és értelmezni a válaszomat.

Miért én vagyok az idióta, ha te vagy képtelen feldolgozni ilyen mennyiségű adatot? :)

2023. júl. 28. 06:45
 39/42 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem tudsz fogalmazni!
2023. júl. 28. 21:55
 40/42 A kérdező kommentje:

[link]

2 évesen ilyen :) Szerintem nagyon szép.

szept. 21. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!