Szerintetek milyen lesz a babám végső szemszíne? (most 5 hónapos) Én barna szemű vagyok az apja kék szemű.
Nekem kék volt. Aztán zöldeskék. Mikor fáradt vagyok, szürke. Nyáron, főleg, ha lesülök, akkor megint inkább kék.
Volt egy osztálytársam. Az egyik szemén az írisze 3 cikkben volt kék, zöld, halvàny barna. Mutáns volt. 🙂
A barnának is nagyon sok árnyalata van, illetve keveredhet benne több szín is, ezért sem lehet még eldönteni a babád végleges szemszínét, ráadásul még változni is fog.
Csinálj minden hónapban egy közeli fotót ugyanolyan fényviszonyok között, így nyomon tudod követni a változást és hogy milyen szín irányába változik. Általában 1 éves kor körül alakul ki a végleges szín, de van olyan, hogy 2-3 éves korra derül csak ki.
Utolsó, nem neked írtam, hanem a kérdezőnek, akinek az IQ-szintje a tiédnél úgy 100-al magasabb, így ő veled ellentétben képes felfogni és értelmezni a válaszomat.
Miért én vagyok az idióta, ha te vagy képtelen feldolgozni ilyen mennyiségű adatot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!