Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik időszak volt a legcsodá...

Melyik időszak volt a legcsodásabb a gyerekeiteknél?

Figyelt kérdés

Tapasztalatból írom, hogy elég sokan mondják hogy a babakor a legcsodásabb időszak, mert olyan pici, lehet babusgatni, ott vannak azok a puha talpacskák, stb. :)

Nektek mennyi idős(ek) a gyerekeitek?

2023. febr. 2. 19:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

A legeleje! Hiába volt iszonyatosan nehéz, ahogy telnek az évek egyre borzalmasabb!

7 & 9 évesek

2023. febr. 2. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
Az első 4 hónap nekem tragédia volt. Mondjuk olyan 8 hónapos korától amíg közösségbe nem került, nagyon élveztem. Nekem eddig az a kedvenc. Utána is, de akkorra már vége lett a "gondtalan létnek". Hazahoz egy csomó hülyeséget, amit oldj meg te... dolgozom, állandóan azt érzem, hogy csak futunk az életünk mellett és nincs elég időnk együtt.
2023. febr. 2. 21:43
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
Én minél nagyobbak, annál jobban élvezem. A babás kor is jó volt, de azért most már jobb, hogy önállóbbak, lehet velük mindenről beszélgetni és olyan közös programokat csinálni, amit én is tényleg élvezek. 16 és 12 évesek, kamaszok, de így is jobb nekem.
2023. febr. 2. 21:57
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

5 és 7 éves gyerekeim vannak, most is lehet őket babusgatni :D

Nem tudok kiemelni 1-2 évet. Nekem legnehezebb a babakor volt, föleg az első fél év, mindkettővel.

2023. febr. 2. 21:58
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
Mindig az adott kor, de Amikor elkezdett beszélni és a dackorszak után, amikor már nyugodt volt, csomó mindent lehetett vele játszani, beszélgetni, minden érdekelte. Azokra olyan jó visszaemlékezni.
2023. febr. 2. 22:37
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem szülőnek lenni gyönyörű dolog, persze nehézségekkel együtt.

Nem tudom, sokan miért gondolkodnak az öngyilkosságon, mert sok ilyet is olvastam sajnos. Csak rá kell nézni a gyerekünkre, és mindjárt azt lehet gondolni, hogy megérte a dolog :)

2023. febr. 3. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!