Hogyan öltöztetitek nagy hidegben a 4 hónapos babát? Ez valóban kevés?
Ha -40 fok van arra akkor jó.
Felénk éjszaka -2/-5 nappal 0 és 7 fok között van mostanában. Nappal 1 réteg ruha plusz overall. Ha nagyon nagyon fúj vagy hideg lenne akkor így raknom be a bundazsákba
Szibériában éltek?
Ilyen "nagy hidegben", mint ami itt van. Benti ruha, átmeneti overál és a babakocsi mózesének szélvédő teteje bőven elég.
Én tavaly így vittem: body, nadrág, vékony pulcsi, sapka overál, és ha nagyon hideg volt, egy félbehajtott babapléd. Volt, hogy így is izzadt.
Borzalmasan túlöltözteted. Ez veszélyes.
Body+nadrág+zokni, a hurcikendő, és egy hordozós pulcsi, ami ugye engem is melegít, mi mostanában így indulunk útnak. Sapka igény szerint (szélben, esőben pl). A múltkor szánkózni mentünk a naggyal, akkor egy extra overált még ráadtam ezen kívül.
Nagyon durván túlöltözteted, ez nem tesz jót neki. Oké, hogy te is fázol, de a józan ész határain belül maradni sosem baj, ezzel az összeállítással az Északi Sarkra is vihetnéd kutyaszánon, akkor se fázna.
Bar nekem mar nagyibb a fiam,de igy oltoztetem :
Hosszuujju body,ra cipzaros felso,kabat,sapka.
Alulra harisnya,egy vekony nadrag es egy bolyhos nadrag,plusz pokroc...meg labzsakot sem hasznalunk...nem fazik,jokat alszik.
Amikor 3 fok folott van a homerseklet akkor a kabat es a bolyhos nadrag helyett plüss overalt adok ra,es arra a pokrocot.
Amikor ilyenbe kelelne öltöztetni, akkor nem vinném sehova vagy annyi időre nem, hogy ilyen kelljen
Ez még -10-ben is sok🙈6* hajtott takaró?
Hat én magamnak se vettem még elő a téli kabátot, vastag pulcsi plusz mellényt veszek.
A gyerekre harisnya zokni vékony gatya, hosszú ujjú body,polo, pulcsi, meg egy szőrmés kezes lábas van rajta+ sapka egy vékony takaró általában van még a babakocsi aljába 😅 mi nem vettünk overált erre az időre nem látom értelmét ugy, hogy hó sincs hogy lerakjam “mászni“ illetve még nem jár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!