A Teréz névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 21:37
12/23 anonim válasza:
Szép. Anyai nagymamám Terézia volt.
13/23 anonim válasza:
Szép, akárcsak a Terézia. Sokan azért gondolják régiesnek, mert nem adják ezt a nevet. De ha ha olyan elterjedt lenne, mint mondjuk az Anna (mert ugye az is régi név), akkor nem így állnának hozzá.
14/23 anonim válasza:
Hugom megváltoztatta
Régies hangzású
A becézése is borzasztó
Teri - Terike
15/23 anonim válasza:
Teréziaként szerintem sokkal szebb, elegánsabb, valahogy "nemesebb".
"Na a Magdolna, a Zsuzsi, meg Margit azok aztán nénisek, de ez nem."
Nem, szerintem a Zsuzsanna kifejezetten kortalan név, a másik kettő sem olyan vészes.
16/23 anonim válasza:
Őszintén szólva nekem nem tetszik, bár ismerek egy tündéri nőt ezzel a névvel, ő mindenkinek csak Terike. A Terézia alakban szerintem jobb, kellemesebb hangzású, nőiesebb.
19/23 anonim válasza:
Kár h régi a kérdés, szerintem jó a Teréz, add nyugodtan. Nehogy mások véleménye számítson.. egyébként a Terike annyira kedves becenév meg a Rêzi is. Ha nekem lányom lenne én lehet Klárikának, Rózsikának, vagy Veronikának hívnám
20/23 anonim válasza:
Ilyen nevet szerintem már nem adnak gyereknek, ha azt akarod hogy megváltoztassa felnőttként, adjátok neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!