Teréz, Terézia nevekről mi a véleményetek?
Nagyon tetszik!!!
Benne volt a kalapban, de más miatt egy másik név lett. Klasszikus, de jól becézhető, elegáns felnőttként, Terka, Terus becézéssel kicsiként is cuki. Nem lehet vele mellélőni, adjátok bátran.
Nekem a Teréz egyáltalán nem tetszik
A Terézia sem a legszebb név, de már jó
A Tereza, a kicsit külföldiesebb változat tetszik nekem nagyon, és nem is annyira kirívóan lóg ki pl a magyar nevek közül. Lehetne Tessza, Terka.
A Terézt egyébként semmi képpen nem adnám. Egyébként is pl Aurél az fiú, Aurélia az lány; tehát ebből a logikából meg a Teréz fiú lenne, ha valaki pl az Aurél-Aurélia párosítást hallotta először. Szal meg amúgyis a Teréz név számomra nemigazán nőies.
Egyébként szal vállalható név, de nekem igazán nem is a Terézia, hanem a Tereza tetszik. De szal a Terézia tökre rendben van, ha azt szeretnétek , akkor adjátok. Ja egyébként eszembe jutott a Teréziához egy nagyon szép becenév még, a Terka is cool pl; de pl Terézia az elején lévő T-ből , meg a végén lévő ia-ból tud lenni egy Tia; és pl az is tök klassz; Teréziának a Tessza nem állna jól , annak Tia és Terka, Terezának meg Tessza és Terka állnak jól, de akár ha nagyon akarja valaki , akkor még a Terezának is mehet a Tia/Tius/Tiuska:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!