Mit gondoltok az alábbi kislány nevekről?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, kicsit furcsa itt érdeklődni, de egyszerűen én is és a párom is döntésképtelenek vagyunk a kislányunk nevét illetően..:) Eddig ezek jöhetnek szóba:
1. Szabó Natália Zselyke
2. Szabó Natália Döníz
3. Szabó Natália Emília
4. Szabó Natália Adelina
Szerintetek?
2019. júl. 10. 00:21
1/18 anonim válasza:
Nekem ezek közül csak a Natália és az Emília tetszik, de együtt a kettő kicsit fura.
2/18 anonim válasza:
Nekem is kulon kulon tetszenek a nevek. A Doniz nekem furcsa es az Adelina, Zselyke es az Emilia. De Natalia nelkul
3/18 anonim válasza:
Rosszul tudod, Natika valójában Natasa, nem Natália.
Tehát a név, amit keresel:
Szabó Natasa Zselyke Pamela Mazsi
4/18 anonim válasza:
Azt, hogy ő is lesz majd felnőtt.
5/18 anonim válasza:
... és ezért érdemes normális nevet adni a gyereknek a cukiság helyett.
6/18 anonim válasza:
Ha ragaszkodtok a Natáliához, akkor én ahhoz már nem adnék semmit.
Együtt nem tetszik egyik sem.
Döníz az, ami nekem egyátalán nem tetszik külön sem. A többi külön még egész jó.
7/18 anonim válasza:
Nekem az 1, 3 tetszik, a 2, 4 nem.
8/18 anonim válasza:
Miért kell két név.Nagyon gagyi.Talán az Emília ami még elmegy,a többit nem minősítem.😅
9/18 anonim válasza:
Ne adj 2 nevet. Felesleges. Natália még okés, vagy az Emilia, de a többi extragáz, főleg így egybe.
10/18 anonim válasza:
Szerintem a Szabó Natália szép. Úgy tűnik ez nektek is tetszik, miért kell még egy név?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!