Van kedvetek találkozni ma?
Figyelt kérdés
azon gondolkodtam hogy mit csináljak 16 hónapos lányommal ma ebben a rossz időben,és arra gondoltam elmegyünk az eleven parkba!nincs kedvetek nektek is eljönni?jó lenne ha több hasonló korú baba lenne és akkor az anyukák is tudnának beszélgetni egy kicsit!mit gondoltok?esetleg ti mit fogtok ma csinálni?2010. okt. 4. 10:51
1/4 anonim válasza:
Én nagyon elmennék, de messze lakunk:(
2/4 anonim válasza:
Sajna, mi kuksolunk itthon, tőlünk nagyon messze van :((( Pedig szívesen elvinném a lányomat és én is kimozdulnék... Marad az udvar :(
3/4 anonim válasza:
Mi elmennénk szívesen, mert nem ismerek sajnos kisgyerekes anyukát itt a környéken, legjobb barinőm külföldön, szóval jó lenne nekem is meg a gyereknek is. Egy baj van, én félek vezetni vele. Pedig direkt kaptam 1 kocsit, hogy tudjunk csavarogni kettesben is, de nem merek vezetni. Itt ahol lakunk hegyes, meredekek vannak.:( Sajnálom nagyon! Talán egyszer összekapom magam!:S Jó szórakozást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!