Sinlacot tudom tápszerként adni (folyékonyan) vagy csak pépnek-kanállal? Sajna semelyik tápot nem eszi kislányom.
én este hígabban adom neki cumisüvegben. tommi tippis üvegből, csináltam rá egy vágást, hogy jobban átjöjjön neki. 6 hós, 210ml-hez rakok kb. 5 kicsit púposabb evőkanállal. csak este eszik ennyit.
mi már úgy vagyunk, hogy reggel 7-kor tápszer, de nem nagyon szereti (már nagyon sokat kipróbáltunk), 150 ml-hez 5 lapát táp, de ezt sem eszi meg teljesen. tízóraira 180mlvízhez 4,5 evőkanál sinlac, ez a tízórai üvegből, utána egy kis gyümi, 70-80g.
ebéd főzelék kb. 200g
uzsonna megint tápszer, nagy nehezen megeszik 120ml körül, kicsit később egy kis babakekszet elmajszol, majd a vacsora megint sinlac.
mekkora a babád?
nekünk az orvos taácsolta, mikor 4,5 hós, hogy álljunk neki az etetésnek+ sinlacnak, mert csak küzdünk a tászerekkel, a gyerek meg alig hízik, mert nem eszi meg. így most jók vagyunk.
A tápra öntöm a vizet aztán összerázom.Úgy nem jó?
Egyébként most próbáltam ki a sinlacot,nem volt sikere,sajnos.
próbáld bekeverni egy kis gyümölccsel, hátha úgy megeszi!
ha sehogy sem megy, kezdj kiváltani egy étkezést (gyümi, zöldségek), hátha azokat jobban megeszi. az orvos mit tanácsol?
Hogy éjjel ne adjak neki enni,akkor majd eszik nappal.
De ezt valszeg nem fogom tudni megcsinálni.
Meg,ha éhes lesz majd megeszi a tápot.Eddig ez sem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!