Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad neki? Kislanyom 8honapos.

Szabad neki? Kislanyom 8honapos.

Figyelt kérdés
Szabad-e neki olyan dolgot enni amibe minimalis egesz tojas van.pl turogomboc,grizgomboc a levesbol vagy toltott paprika husresze?
2010. okt. 4. 10:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Sárgáját igen, de fehérjét csak egy éves kor után.
2010. okt. 4. 10:26
 2/9 A kérdező kommentje:
allergia miatt vagy valami mas miatt?
2010. okt. 4. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A tojásfehérje erősen allergén.
2010. okt. 4. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:
amibe fehérje van azt szerintem ne,a sárgáját szabad,az én védőnőm nem a szívbajosak közé tartozik,nem a nagykönyvből adja a tanácsokat de még ő is azt mondja csak a sárgáját szabad és azt is csak akkor ha nem üti ki
2010. okt. 4. 11:33
 5/9 A kérdező kommentje:

ha fehrjet kap es allergias ra az hogyan mutatkozik meg?kiutesek?

utolag derult ki hogy evet mar egesz tojast,kifliben volt,nem tudtam hogy feherje is van benne,nem latszott rajta semmi kulonos,marmint a gyereken.az allergia rogton jelentkezik vagy kesobb?

2010. okt. 4. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Elvileg azonnal. És nagy valószínűséggel kiütésekkel, mint a legtöbb allergia. Egyébként nem hiszem, hogy gond lenne, ha a kiflitől nem volt (mindenesetre szerintem bolti normál kifliben nincs tojás).

De ha lehet, egy ideig még kerüljétek az ilyen kajákat.

2010. okt. 4. 11:43
 7/9 A kérdező kommentje:
szoval akkor mar kijott volna rajta.hazi kifli volt,mivel anyosnak ket unokaja van gondoltam tudja hogy egy ev alatt nincs tojas.
2010. okt. 4. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Biztosan kijött volna, ha gond van a tojással nála. De tényleg kicsit óvatosabban adjátok még egy ideig az ilyesmiket.
2010. okt. 4. 12:04
 9/9 anonim ***** válasza:
igen kiütésben nyilvánul meg és már jelentkeznie kellett volna miután megeszi.fehérjével azért még várj picit,nekem mondják adjak neki tejet,mert ezek a bolti tejeknek már nem sok köze van a tejhez.én úgy vagyok vele,inkább ne igyon 1 éves koráig minthogy aztán egész életébe.én is sok mindent adok már a kislányomnak,7 hónapos múlt de amire a védőnő azt mondja stop azt nem adom.
2010. okt. 4. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!