Az baj ha az én 8hónapos kislányom nem iszik meg napi fél liter tápszert? Max 420ml, csak reggel (210) és este (210)
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 20:38
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem gond, az én fiam sem ivott több tápszert ilyen idős korában. Előtte többet, most 10 és fél hós, most 2x iszik, összesen 500-600 ml-t, tehát megint kicsit többet, mint 8 hósan. De volt egy hónap, amikor napi 200 is alig ment le. Jól van és szépen fejlődik, szerintem nem vészes, ne aggódj.
2/9 A kérdező kommentje:
Az én kicsikém is szépen hízik:)csak annyi mindenhol olvastam hogy ennyit kéne igyon
2010. júl. 16. 21:00
3/9 anonim válasza:
sztem sem gáz, enyém is ennyit eszik 8 hós kisfiú, de nekem nyugodtabb a lelkem, ha napközben eszik tejpépet is uzsonnára:)így tuti elég a tejes cucc neki egy nap, a tejpépeket meg imádja:)
4/9 anonim válasza:
na meg nem csak inni kell ennyit neki, mert lassan jöhet a joghurt, túró, ilyenek, ebbe mindd megvan az ami kell neki a tejes dolgokból
5/9 A kérdező kommentje:
:) jó lenne a tejpép, de nem szereti:S
2010. júl. 17. 10:03
6/9 anonim válasza:
Utolsóhoz csatlakozom, nem fél liter tápszer kell, hanem fél liter tejalapú. És ne aggódj, ez is csak egy körülbelül szám, ha a te kicsikéd 420-at kér, akkor annyit kér, az is jó:)
7/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem baj! Nem nagy az eltérés, ettől nem fog hiányt szenvedni semmiben! Szerintem ne aggódj!:)
8/9 anonim válasza:
8,5 hós a kislányom és reggel 250, este 200 a tejadagja. Viszont napközben kétszer van gyümölcs, ami azért tartalmaz szintén folyadékot, délben pedig főzelék vagy tejpép, amelyiket kívánja. Most a nagy melegben legurít még napi 3 dl vizet, teát. Védőnőnk szerint ennyi elég. Sok legyen a folyadék, az a lényeg. A többinél meg amit kíván.
9/9 anonim válasza:
szia!
én kislányom 6 hónapos, két hétig szopizott, aztán egy hónapig tápszerezett. aztán ellökte magától azt is. 3 és fél hónapos kora óta eszik almát, 4hós kora óta bébikajákat, reggelire laktózmentes tejet két decit és ennyi... a többi étkezése csak szilárd bébiétel, na és vacsira kis tejpép,v tejbegríz... mondta dokim, h kellene több tápszer, de hát ha agyon verném szegénykémet akkor sem inná meg a tápszert... és egészséges mint a makk!!!
szóval ne aggódj!
6 hós baba anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!