Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a Hipp instant édeskömé...

Milyen a Hipp instant édesköménytea? Mennyi idő után hat? Ez jobb, vagy a sima?

Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, jobb-e mint a sima, mármint a hatékonysága, de biztos válaszol valaki erre is. Bár szerintem a sima jobb.

Én azért nem adtam volna - nem kellett neki semmi, szerencsére -, mert a hipp cukros, a simát meg te csinálod, és ha nem akarsz, nem raksz bele semmit, csak gyenge teát főzöl.

Az édesköménnyel azért vigyáz, mert bár hasfájásra adható, az én babám nem bírta a szopatós teából általam megivott édesköményt. Na azt a 2 estét nem kívánom senkinek!

A barátnőm mindkét fia viszont szívesen ivott teát, köztük édesköményt is. Nekem egyik lányom sem teás.

Ez most biztos összezavar, de ha próbálkozol, jobb ha tudod, mire figyelj, mire számíthatsz.

Jó babázást!

2008. dec. 27. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi Pl. nagyon hasfájósak voltunk, nekünk jobb volt az instant Hippes. Próbáltunk mást is( Mecsek Tea, Kamilla tea).Kimondottan édesköményt filtereset nem használtam, de szerintem nagyon jó ez a Hippes.Mire megivott 1 decit már volt hatása. Üdv.
2008. dec. 27. 17:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. dec. 27. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!