2 hetes babának, mit lehet adni hasfájásra?

ne sokat ,en csak ami az ujam koze fer annyit teszek bele es nem hagyom sokaig azni max3-5perc..h ne legyen eros..en kripobaltam a grippe watert is,meg az infacolt,meg homeos bogyot..(cocyntal) ez egy kimbinalt homeos lotyi 3felet tartalmaz pont erre a hasifajasra..1x beadni mert kulon van adagonkent csomagolva es a baba szajaba konnyu belecsopogtettni..
de a maszirka is sokat segit...vagy a kis terdet fogd meg es nyomkod neki en szoktam meg azt is hogy az egyik labat ra teszem a masikra keresztbe..akkor is jonn apuki......de a legfontosabb ha szoptatsz,figyeld mit eszel,semmi puffaszto dolog,"K" betus kaja,az en babamnak az elejen akko ris fajt a hasa ha tejet ittam,de mara jobb..most 2honapos..sok sikert:) es jo babazast:0

Szió!
Nálunk a masszírozás sajnos nem vált be. A Sab Simplex jött be egyedül a lötyik közül, bár az összeset szerencsére nem kellett kipróbálnunk. Minden szoptatás közben 15 cseppet adtam neki. Próbáld ki, lehet, hogy Nektek is működni fog.
A köménymagos teát nekem sokan azt mondták, hogy ne adjam, mert épp az ellenkező hatást válthatja ki.
Zita (35 hetes kislány anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!