Kira és a Zsófia névről vélemény?🥹💖
A Kira nekem se tetszik, ne haragudj.
Zsófiával nincs alapból bajom, de a Zsófi ismerőseim Zsófikának (fika kiemelve) voltak csúfolva.
Kira rettenet, a környékünkön tényleg a lepukkantak és a cigányok által kedvelt név.
A Zsófia nagyon szép név, gyereknek és felnőttnek is jó, egyedül a ZsóFIKA becézéssel nem vagyok kibékülve.
A Kira nagyon alsó-középosztálybeli.
A Zsófia nem rossz, semmi extra.
A Kiráról nekem egy oroszlán jut eszembe, illetve a barátaink vizslája. Biztos nem adnám embernek.
A Zsófia szép név, sokkal jobb, mint a Kira.
"Zsófia elég kelet-európai lerobbant kommunista munkásbánat név"
Ahhoz képest arisztokraták viselték ezt a nevet. Tényleg "kommunista" és "munkásbánat". :D
Nekem mind a kettő név túl kemény; és nekem még a Kira mindig "kirikít" ráadásul a többi név közül.
Kiara is kirikít még, de az legálább szép, lágy, "finom" hangzású név (Jara-nak becézném)
Zsófia helyett meg Szofia lennék szivesen pl. És Szofia így, rövid i-vel; mert nem egy "szónak a fia", hanem lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!