Csak engem zavar, ha az utcán az emberek hozzáérnek a babámhoz?
Figyelt kérdés
Sokszor ha sétálunk, odajönnek megnézni a kicsit, és hozzányúlnak a kezéhez vagy az arcához, vagy a kiesett cumiját fogják meg. Nagyon idegesít engem, minek összefogdosni a babát a koszosa kezükkel.2010. okt. 3. 21:55
11/14 anonim válasza:
Sziasztok! Engem is borzasztóan zavar. Pláne, hogy én az a túlaggódós anyuka-típus is vagyok ráadásul :-) Engem nem különösebben zavar, hogy ki mit gondol, ha észreveszem, hogy megfogdosta a kisfiam kezét, előveszem a törlőkendőt és megtörlöm. Ha épp cumi van a szájában, akkor miután elment az illető, utána törölközünk:-) Ha a babám beteg lesz, az sokkal rosszabb, mint az, hogy egyik-másik ember ezért bunkónak néz... Nekem eszembe sem jut és jutott soha megfogdosni egy kisbabát, hacsak nem adták a kezembe, hogy fogjam nyugodtan. Ez van. Különbözők vagyunk. Minden jót Nektek!
12/14 anonim válasza:
ismerősök (az is ide tartozik, aki az utcában lakik és csak látásból ismerem), nem zavar, ha odanyúlnak, még nem lett semmi baja ettől. egy vadidegen ember més sosem nyúlt hozzá, csak gyönyörködnek a szemükkel. ha mégis eszébe jutna vkinek odanyúlni, akit látásból sem ismerek, szólnék neki szépen, hogy ne tegye. az engem is zavarna!
szólj bátran!
13/14 anonim válasza:
hát hála isten én olyan emberekkel vagyok körülvéve,akik megkérdezik hogy felvehetik-e,ahhoz képest hogy nemrég lakom itt és olyan nagyon nem ismerek senkit,az utcán nem fogdozzák,esetleg boltokba szokták megcsodálni milyen aranyos de nem nyúlnak hozzá,nem is engedném,meg én nem tudom valahogy alapból jön hogy azt sugallom magamból ne nyúlj a gyerekemhez:) anyuékhoz ha megyünk anyu mindig viszi séta közben szomszéd látogatóba,végülis én isott nőttem fel,de tudja h nem adhatja senki kezébe.egyszer kaptam is egy ilyen beszólást az egyik szomszédtól hogy nem úgy van az hogy bárki megfog meg felvesz.erre én azt feleltem,igen ez így van.már bocsánat de talán ne fogdozza össze az egész utca.
14/14 anonim válasza:
Nekem tegnap egy néni megpuszilta a kezét,és az arcát.Gyorsan letöröltem utána, rosszul esett, de nem akartam megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!