Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtál kölcsön úgy dolgokat,...

Adtál kölcsön úgy dolgokat, pl. :légzésfigyelő, mellszívó, babaruha, hogy mire neked kellett ismét, visszakaptad de nem jó állapotban?

Figyelt kérdés
Én igen és jól meg is bántam,légzésfigyelőt meg a mellszívót,és babaruhát,nagyon dühít ,hogy miért nem lehet a máséra jobban odafigyelni.Arról nem is beszélve,hogy a babaruhák dohosan, koszosan,begyűrve egy zsákba.Holott én tisztán ,vasalva kartondobozba adtam oda!Úgy fel vagyok háborodva!
2010. okt. 3. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha kiadod a kezedből ezeket a dolgokat úgy,h visszavárod őket,ráadásul gondolom hosszabb használatra,akkor vmilyen szinten számolnod kellett vele,h nem kapod őket vissza abban az állapotban,amilyenben odaadtad,mivel használatban voltak.Mindazonáltal nekem sem lett volna pofám rosszan visszavinni a mellszívót v dohosan a ruhát.Nálam az alap,h ha tudom,tervezzük h lesz még gyerekünk,akkor a nagyobb gyerek cuccát senkinek oda nem adom.Szintén nem értem h ilyenkor miért jó eladni mindent,majd mikor jön a baba,akkor a nulláról megvenni a cuccokat.De ez más téma.Azzal sem vagyok tisztában,h a kapott babaruhákat illik visszaadni,akkor is,ha nem mondták h csak kölcsönben van?
2010. okt. 4. 00:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos ez tényleg nagy szemétség! Mennyire volt jó barátnőd az illető? Mert mindenképpen beszéld meg vele!

Mi meg olyan helyzetben vagyunk, hogy a nagyobbik kisfiam ruháit odaadtam a sógoroméknak, nekik kislány lett az első, így nem voltak fiúruháik. Közben én is terhes lettem a kisebbik fiammal.

Amiket kinő a fiúk, azokat adják vissza sorra, de mivel csak 5 hónap van közöttük, így egyre közelebb kerülnek méretben is egymáshoz. Az én fiam most 74-80-as, az ő fiúk 80-86-os ruhákat hord. És tök kellemetlenül érzem magam, mikor mondom, hogy már lassan szükségünk lesz a 80-as ruhákra, mert mondják, hogy azt még hordja a kicsi.

Pl. tavasszal vennem kellett egy hálózsákot a fiamnak, mert ami náluk volt, azt még használták.

Persze nem csak a mi ruháinkat adják vissza, hanem nagyon sokat még azokon felül, kb. fele-fele arányban, de akkor is ciki a helyzet.

Most pl. elkértek egy kabátot, amiről tudom, hogy télen már valszleg jó lenne a kicsire, mert a nagy is hordta annyi idősen, de mivel van még1, ezért nem volt szívem nemet mondani.

Ja és ráadásul sok rucit foltosan, kinyúlva kaptunk vissza. Úgy sajnálom, hogy a kisfiamat ilyen leamortizált cuccokba kell öltöztetnem! :)))

2010. okt. 4. 07:07
 13/13 anonim ***** válasza:

hát ez nagy pofátlanság!!!

nekem a barátnőm nagyon rossz anyagi helyzetben van, a Vöröskereszt hordja hozzájuk a ruhákat zsákszámra, és még ő ad nekem kölcsönbe, 4 hét van a gyerekeink között. az övé lány, az enyém fiú, osztozunk az adományon. zsákban kapjuk, mosva-vasalva adjuk vissza a már kinőttet, ez alap szerintem!

viszont amit én vettem a fiamnak, abból senkinek semmit nem adtam! szépen bezacskóztam, bedobozoltam és ment anyukámékhoz a padlásra. tervezünk kistesót is, és én is kötődöm azokhoz a ruhákhoz. anyukám is íygy volt annak idején a dologgal, így a fiam is hordhatta az öcsém babaruháit és játszhat az én csörgőmmel, formabedobómmal:) ezek szép emlékek, ne bízz meg senkiben annyira, hogy átadod őket!

2010. okt. 4. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!