Adtál kölcsön úgy dolgokat, pl. :légzésfigyelő, mellszívó, babaruha, hogy mire neked kellett ismét, visszakaptad de nem jó állapotban?
Szia!
Sajnos ez tényleg nagy szemétség! Mennyire volt jó barátnőd az illető? Mert mindenképpen beszéld meg vele!
Mi meg olyan helyzetben vagyunk, hogy a nagyobbik kisfiam ruháit odaadtam a sógoroméknak, nekik kislány lett az első, így nem voltak fiúruháik. Közben én is terhes lettem a kisebbik fiammal.
Amiket kinő a fiúk, azokat adják vissza sorra, de mivel csak 5 hónap van közöttük, így egyre közelebb kerülnek méretben is egymáshoz. Az én fiam most 74-80-as, az ő fiúk 80-86-os ruhákat hord. És tök kellemetlenül érzem magam, mikor mondom, hogy már lassan szükségünk lesz a 80-as ruhákra, mert mondják, hogy azt még hordja a kicsi.
Pl. tavasszal vennem kellett egy hálózsákot a fiamnak, mert ami náluk volt, azt még használták.
Persze nem csak a mi ruháinkat adják vissza, hanem nagyon sokat még azokon felül, kb. fele-fele arányban, de akkor is ciki a helyzet.
Most pl. elkértek egy kabátot, amiről tudom, hogy télen már valszleg jó lenne a kicsire, mert a nagy is hordta annyi idősen, de mivel van még1, ezért nem volt szívem nemet mondani.
Ja és ráadásul sok rucit foltosan, kinyúlva kaptunk vissza. Úgy sajnálom, hogy a kisfiamat ilyen leamortizált cuccokba kell öltöztetnem! :)))
hát ez nagy pofátlanság!!!
nekem a barátnőm nagyon rossz anyagi helyzetben van, a Vöröskereszt hordja hozzájuk a ruhákat zsákszámra, és még ő ad nekem kölcsönbe, 4 hét van a gyerekeink között. az övé lány, az enyém fiú, osztozunk az adományon. zsákban kapjuk, mosva-vasalva adjuk vissza a már kinőttet, ez alap szerintem!
viszont amit én vettem a fiamnak, abból senkinek semmit nem adtam! szépen bezacskóztam, bedobozoltam és ment anyukámékhoz a padlásra. tervezünk kistesót is, és én is kötődöm azokhoz a ruhákhoz. anyukám is íygy volt annak idején a dologgal, így a fiam is hordhatta az öcsém babaruháit és játszhat az én csörgőmmel, formabedobómmal:) ezek szép emlékek, ne bízz meg senkiben annyira, hogy átadod őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!