Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtál kölcsön úgy dolgokat,...

Adtál kölcsön úgy dolgokat, pl. :légzésfigyelő, mellszívó, babaruha, hogy mire neked kellett ismét, visszakaptad de nem jó állapotban?

Figyelt kérdés
Én igen és jól meg is bántam,légzésfigyelőt meg a mellszívót,és babaruhát,nagyon dühít ,hogy miért nem lehet a máséra jobban odafigyelni.Arról nem is beszélve,hogy a babaruhák dohosan, koszosan,begyűrve egy zsákba.Holott én tisztán ,vasalva kartondobozba adtam oda!Úgy fel vagyok háborodva!
2010. okt. 3. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
tanulsag: ne add oda megbizhatatlan embernek
2010. okt. 3. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Megértelek. Én megvetném vele a mellszívót meg a többit ha a ruhát nem is.
2010. okt. 3. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, megértelek! Nem mondtad meg a véleményed a kölcsönkérőnek? Én eddig még nem adtam kölcsön semmit, mert még nem szült semelyik barátnőm, de nekik mindent oda fogok adni, amire szükségük lesz, mondjuk tudom, h. jó állapotban fogják visszaadni. Amit én kaptam, arra nagyon vigyázok. Én a helyedben nem lennék kedves ezek után az illetővel..
2010. okt. 3. 21:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Légzésfigyelőt nem adom kölcsön, elég ha egy helyen megtörik a vezeték és már lehet is kidobni.

Mellszívó meg olyan "testközeli" dolog, hogy azt meg azért nem.

A ruha más tészta, az bizony elhasználódik, ha kölcsönadod, persze dohosan visszaadni enyhén szólva is pofátlanság.

A légzésfigyelőt és a mellszívót simán megvetetném, ha tönkretették.

2010. okt. 3. 21:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Jaja,nem sejtettem,hogy ilyen!Még jó,hogy nem voltam otthon a párom vette át tőle,de már írtam neki egy szép űzit mert a telot nem veszi fel.
2010. okt. 3. 21:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
na en megmondanam a magamet az biztos,nem tudom megerteni azt az embert aki ilyen.
2010. okt. 3. 21:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is tutira kifizettetném a mellszívót és a légzésfigyelőt. Azok biztosan nem két fillérbe kerültek, neked sem mindegy.
2010. okt. 3. 21:31
 8/13 A kérdező kommentje:
A légzésfigyelő jó,a mellszívónak az adaptere rossz,áááá sík ideg vagyok. Nem hagyom annyiban.
2010. okt. 3. 21:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Te legalább visszakaptad. Én semmit nem kaptam vissza, két (volt) barátnőmnek adtam az első gyerekem szinte minden cuccát a babakocsi és a kiságy kivételével. Hozzá kell tennem, hogy akkor egyedül neveltem a gyerekemet, mégis megvettem neki minden márkás holmit. Igaz, évek múlva de most a második gyereknek mindent újra kellett vennem. Na lesheti bárki is, hogy mit adok kölcsön!
2010. okt. 3. 21:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Én sem adok senkinek semmit. Illetve ez nem igaz, mert a terhesruháimat éppen most adtam oda a kislányom keresztanbyjának, de őszintén szólva azokkal úgy vagyok, hogy annyira nem sajnálom, ha tönkreteszi is. De nem hiszem, hogy szétnyűvi.

A babám cuccait viszont senkinek nem adtam oda. Minden egyes kis darabot külön választottam ki neki, nagy gonddal, és millió emlék fűz mindenhez. Szépen becsomagoltam mindent, és hazavittem anyukámékhoz, ott van hely, elfér. A mellszívót meg az ilyesmit is. Amit nem használtunk, vagy nem szerettem, azt meg eladtam a teszen. Már csak azért sem adnék oda babaruhát, mert rendeltetésüktől fogva is állandóan nyűve-mosva vannak, elkerülhetetlen, hogy valamennyire elhasználják őket.

2010. okt. 3. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!