Adtál kölcsön úgy dolgokat, pl. :légzésfigyelő, mellszívó, babaruha, hogy mire neked kellett ismét, visszakaptad de nem jó állapotban?
Légzésfigyelőt nem adom kölcsön, elég ha egy helyen megtörik a vezeték és már lehet is kidobni.
Mellszívó meg olyan "testközeli" dolog, hogy azt meg azért nem.
A ruha más tészta, az bizony elhasználódik, ha kölcsönadod, persze dohosan visszaadni enyhén szólva is pofátlanság.
A légzésfigyelőt és a mellszívót simán megvetetném, ha tönkretették.
Én sem adok senkinek semmit. Illetve ez nem igaz, mert a terhesruháimat éppen most adtam oda a kislányom keresztanbyjának, de őszintén szólva azokkal úgy vagyok, hogy annyira nem sajnálom, ha tönkreteszi is. De nem hiszem, hogy szétnyűvi.
A babám cuccait viszont senkinek nem adtam oda. Minden egyes kis darabot külön választottam ki neki, nagy gonddal, és millió emlék fűz mindenhez. Szépen becsomagoltam mindent, és hazavittem anyukámékhoz, ott van hely, elfér. A mellszívót meg az ilyesmit is. Amit nem használtunk, vagy nem szerettem, azt meg eladtam a teszen. Már csak azért sem adnék oda babaruhát, mert rendeltetésüktől fogva is állandóan nyűve-mosva vannak, elkerülhetetlen, hogy valamennyire elhasználják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!