A babucim holnap lesz 4hetes. Mikortól ajánlott, hogy elmenjünk egy rövidke hétvégére kikapcsolódni persze vele, mondjuk egy wellnes hétvégére?
Szia!
Az én kislányom 10 hós volt, amikor hármasban elmentünk egy hosszú wellness-hétvégére. Akkor tudtuk csak igénybe venni a szálloda szolgáltatásait, amikor Anyukámék utánunk jöttek vigyázni a babára, így szerintem teljesen feleslegesen dobtunk ki rengeteg pénzt 4 napért! :-(
A gyerekek 10-12 hós korig nem mehetnek klórral fertőtlenített medencébe, utána is nagy a fertőzésveszély, mást meg ő még nem próbálhat ki úgysem egy wellness-házban. Én úgy tudom elképzelni, hogy visztek valakit aki vigyáz rá időnként vagy ott keresni gyerekfelügyeletet. Mondjuk én idegenre nem bíznám a pici babámat, így inkább menjetek egy erdős-kirándulós helyre majd ha enyhébb lesz az idő, wellnessezni pedig ha betölti az 1 évet a babóca.
Remélem segítettem!
16 hós kislány anyukája
Én azt mondom minél kisebb, annál könnyebb.
Mi 8 hetesen szeltük át az országot a családhoz, pár napra. Sokkal könnyebb volt, mint most fél évesen. Akkor még csak fekszik, eszik, alszik, most meg már le kell foglalni, nem marad meg fél órát egy helyben, kínszenvedés a 4 órás kocsiút, hogy egy helyben kell lennie.
Szerintem menjetek nyugodtan.
Bár sokan fogják mondani, hogy minden oltást kapjon meg, és csak utána (az ugye 4 hónap..)
(de vízbe ne vidd be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!